Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piosenka-kobieca

Dół. Przygnębienie. Apatia.

Polecane posty

Jak sobie radzicie ze złym samopoczuciem? Jakie macie sposoby na odpędzania dołków? Niedawno rzucił mnie chłopak z którym mieliśmy dość poważne plany na przyszłość, szukaliśmy już mieszkania. Wiem, że takie coś boli, bo musi boleć. Ale jestem już tym zmęczona. Nie potrafię jednak tak po prostu przestać o nim myśleć, chociaż chciałabym. Chciałabym móc sobie z czystym sumieniem powiedzieć: "Rany, już wieczór, a ja ani razu nie pomyslałam o L!". Radzę sobie. Nie płaczę, nie zadręczam się, jem i śpię normalnie. Ale czasami dopada mnie lekki dołek. Jak sobie radzicie ze złym samopoczuciem? Jakie macie sposoby na odpędzania dołków? I jak zapominacie o porażkach miłosnych? Klin klinem, czy odczekujecie ileś tam czasu?

Gość JA np.
JAk miałam takie doły , bylam w domu.. to chybainternet mi pomagał. Flirty jakies internetowe. I poznawanie nowych ludzi. Zapisalam sie na sympatie dla beki, duzo debili, że tak powiem ale kilku godnych uwagi tez bylo. Z jednym fajnie mi sie rozmawialo, i zaczelam zapominac o bylym. Codziennie czekalam na maile od internetowego znajomego. teraz to moj chlopak :)

Gość Organizacja Zdrowia - WHO
"WHO" czyli Światowa Organizacja Zdrowia uznała Zioła Tybetańskie (Tibetan Herbs) jako nieliczną skuteczną i bardzo zdrową metodę zwalczania depresji oraz pełnoprawny lek naturalny antydepresyjny. ZIOŁA TYBETAŃSKIE posiadają Atesty i certyfikaty medyczne. Można je kupić w atestowanym sklepie bezpośredniego importera pod adresem: www.ziolatybetanskie.com