Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczny 87.

Czy to ile mężczyzna miał partnerek w przeszłości ma dla Was kobiet znaczenie?

Polecane posty

Gość a ja jestem z moim
8 lat i ja jestem jego pierwsza a on moim.W lozku nadal jest super i nie wyobrazam sobie jak mozna sie czuc wiedzac ze ukochana osoba przezywala taka intymnosc z inna kobieta.Moze jestem starej daty,nie nadazam za ta cala wolnoscia sexualna,wyszaleniem sie ale tak mi dobrze.Ciesze sie ze mialam w lozku tylko jego i ze juz zawsze tak bedzie.

Gość Olax22
w moim przypadku bylo tak, ze moj chlopak mi powiedzial o swojej przeszlosci jak juz sie w nim zakochalam i jak to z nim zrobilam... gdyby mi to powiedzial predzej mialabym jakies obrzydzenie. Teraz stracilam troche zaufania do niego - boje sie ze bede kolejna do jego kolekcji...

Ja tez, podobnie jak takiemu, ktory przelecial pol miasta i nagle zaczelo mu soe wydawac, ze chce sie ustatkowac.

Jaki tu ciemnogród panuje... :o Sypiając z facetem sypia się z jego wcześniejszymi partnerkami? W życiu nie przyszłoby mi do głowy takie stwierdzanie. Zazdrość o inne laski? Skoro już z nimi nie jest to chyba skończone... A ktoś z was nie wyobraża sobie, że jego facet spał z inną... To najlepsza wypowiedź, powaliła mnie na kolana... No nic... różni ludzie.

Gość 3213123123
ja jak poznałam mojego faceta to zarzekał sie, że pierwwszy raz ma przed soba, i byłam zadowolona, bo gdyby z kims p[rzedtem spał to nie zechiałabym go, byłabym zbyt zazdrosna, no i brzydziloby mnie to

Gość hahahahahhss
jednak lepiej miec 50 niz 0

Oczywiscie tepoto nie doczytalas, ze ratowniczka pisala o gumce...kolejna cizia z iq pomidora...

Gość 3213123123
frufelka- strasznie mnie dziwisz, to nie jest kwestia ciemnogrodu- czyli inteligencji, ale uczuc. Tu nie chodzi o to, czy z poprzednia laską skończone czy nie, mój miał przedtem laskę, ale z nią nie sypiał, całowali się tylko... Ja nie zniosłabym mysli, że robic tak intymne rzeczy z inna kobieta, podchodze do tego romantycznie, a nie na zasadzie jakichś wyliczeń, a co do wieku- jestem po 30... Na tym forum wszyscy się śmieja z prawików, ale to taki szpan czy maniera, bez zwiążku z rzeczywistoscią, w wykonaniu 12- latek chyba

Gość sdg
"Stawiam, że średnia wieku wypowiadających się w temacie to 19 lat." a twój wiek jeszcze zaniza tą średnią :D

Pinki oczywiście, że doczytałam. Jakie to ma znaczenie, że dodała, iż tak jest tylko w przypadku spania bez gumki? Dla mnie żadne. Tak czy siak jest to dla mnie szokiem. Także, ten... :D

Gość 3213123123
nie jestem moralistką, ani konserwatystką, i nie uwazam, ż e kobieta nie moze miec np. fucking- frienda, itp. - dodaję, żeby było jasne. Jakby kolega którego lubię miał chocby 3 laski na raz i kazdą pieprzył, wszystko mi jedno. Ale jak się zaangazuję emocjonalnie, to nie zniosłabym mysli, że on mógł w ogóle miec kogoś oprócz mnie.

3213123123 to szukaj wiatru w polu lub przygotuj się psychicznie na zdradę. Żaden, ale to żaden (no, chyba, że jakiś pizdek) facet nie wytrzyma tylko z jedną kobietą. Będzie ciekawy jak to jest z inną. Kobieta zresztą podobnie - mam koleżankę z podobnym tokiem myślenia, aż w końcu po paru latach bycia z facetem zaczęła się zastanawiać czy go nie zdradzić, bo chce spróbować z innym. Kocha go, ale cóż... czysta ciekawość. I pewnie go zdradzi jak nadarzy się ku temu okazja. Takie życie.

Gość gość
ludzie ale farsa żona była drugą kobietą w życiu wiem że że była lepsza w pewnym sensie bo miała kilku facetów przed ślubem tak mi to prezeszkadzało że mam obecnie mam około 40 nie czuję się lepszy .żona nie chce spac odnarodzenia dziecka nie sądzę ze ma kogos ?

Gość gość
pewnie już masz rogi jak łoś na rykowisku.