Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Co robić ? :(:(

Mój mąż mnie uderzył po czym

Polecane posty

Gość Co robić ? :(:(

powiedział, że jestem "szmatą" Było to dziś ok godziny 18. Wrócił od swojej mamy, a ja siedziałam na znanym portalu nasza-klasa. Pisałam akurat ze znajomym sprzed wielu wielu lat , który odezwał się do mnie jakiś czas temu. Wcześniej wspominałam mu o tym fakcie. Byłam w szoku , że ma konto na portalu i że w ogóle mnie pamięta. Mąż nie byl zbytnio zainteresowany, nie pytał o niego więc nie wspominałam mu nic więcej. On sam też ma tam konto i pisze ze znajomymi z dawnych lat. Dziś przyszedł i okazało się, że to też jego znajomy! Spytał skąd go znam więc powiedziałam , że to moja dawna miłość ... Wkurzył się niesamowicie :O Spytałam o co mu właściwie chodzi , a on zaczał mie wyzywać :O Powiedziałam mu, że nie chce takich scen zazdrosci, w końcu to było w czasach szkoły średniej .. Wtedy mie uderzył i powiedział, że jestem szmatą !! Nie mogę w to uwierzyć jak mógł to zrobic :( Wyszedł i nie ma go do teraz , a ja siedze i rycze.. Juz sama nie wiem co mam robic, co myslec.. :O Dlaczego to zrobił

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować