Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczupla i co wazne wysoka

Wspolczuje grubaskom!

Polecane posty

Gość IMO13246
Dyskusja wrze! :D

Gość IMO13246
Szczupła, a ty ładna jestes?

Gość scfswfcawdwefcAF
co z tego, że szczupła jak pusta nie szata zdobi człowieka

Gość Szczupla nr- 2
szczupla i co wazne wysoka Bo ruchol jestes, to ci woda smakuje !!!! Fuj nie nic gorszego jak pijana baba ruska !!!

Gość szczupla i co wazne wysoka-1
grubaski nawet sie podszywaja pode mnie:P a wiec kazdy ale to kazdy facet woli szczupla dziewczyne. Atrakcyjna dziewczyna ma szczuple nogi, jedrny biust( nie musi byc duzy), jedrny tylek ,szczupla talie wylewajacy sie tluszcz ze spodni jest oblesny

Gość facet brzydzący się głupoty
kurwa takie wszystkie jesteście piekne zgrabne kazdy się za wami oglada a siedzicie na kafe? wstrętne napuszone chude, głodne lafiryndy i zakłamane wolę grubszą ale fajną z charakteru jak chude puste gówno

ten czarny nick to podszyw:) jakas grubaska nie moze zdzierzyc tego ze szczuple ja atakuja, mam to gdzies:P

Gość Szczupla nr- 2
Mam dosyc przyjazni, na to trzeba sobie zaslozyc !!!!

kontynuujac temat- nie wiem juz co gorsze otyla baba 175 czy 165 cm obydwie oblesne

Gość yhyhyhy
właśnie uświadomiłam sobie, że przez to że mam nadwagę moje życie nie ma sensu i jestem skazana na wieczne współczujące spojrzenia chudych lasek za którymi ogląda się każdy facet. Idę się pociąc.

Gość IMO13246
Śmierc podszywom! Oczekuje nagich zdjęć potwierdzajacych atrakcyjność autorki. Natychmiast!!!

Gość Szczupla nr- 2
Prawda jest taka, ze kazda gruba cierpi, bo jest wstretna. Za zarcie odda wszystko. Zboczony ja przeleci i mysli ze jest piekna.

Gość szczupla 10
ja tez mam dobra figure,ale niestety musze sie o to starac,dieta itd co nie znaczy,ze znajduje przyjemnosc w dogadywaniu gruszym kobietom to jest prymitywne a poza tym glupia autorko durnego topiku jak jestes takim okazem piekna to co robisz w niedzielny wieczor w necie,zamiast przytulac sie do jakiegos nieziemskiego ciacha? a moze zazdroscisz tym grubszym,ze nie sa same co? a moze poza piekna figura,nogami do nieba masz po prostu obrzydliwa twarz,co? jakim trzeba byc debilem,by zalozyc taki temat samotnym debilem

Gość również facet
szczupła i wysoka czy jakos tak,Kijem bym cie nie tknał

Gość IMO13246
Ale temat! Co chwilę jakas wściekła odpowiedź! :D

Gość Szczupla nr- 2
Hej ! obrzydliwe grubaski- odchudzac sie. Fuj facet zyjacy z grubaska jest tez obrzydliwy.

to ze siedze na cafe nie znaczy ze jestem sama:P tak sie sklada ze moj ukochany teraz cwiczy w domowej silowni i mam czas dla siebie idiotko :P

Gość do yhyhy
masz racje, nasze życie stacił sens!!!!!!!!!i co teraz będzie???

Gość facet brzydzący się głupotą
kazdy to się za wami obejrzy, przeleci bo tylko do tego sie nadajecie a zazdrość was zjada, kiedy widzicie że fajna grubaska idzie z przytulonym do niej fajnym facetem, bo to nieprawda ze kazdy facet wolu szczupłe te z ciałkiem są bardziej seksowne, a seksowne nie zawsze znaczy szczupłe zrozumiały? kiedy wy siedzicie tutaj i wystawiacie sie jak na aukcji, znienawidzine przez was "grubaski" ciesza sie towarzystwe swoich zakochanych w nich chłopaków a was zółc zalewa, zazdroścnice popaprane

Gość podstępna kuciapa
Pf, ja jestem szczupła i jakoś nie mam potrzeby pitolenia o tym na forum. proponuję sie przejść i wytrzeźwieć.

moj facet dba o siebie tak jak i ja, nie moglabym byc z grubasem a on nie moglby bycx z grubaska! mialabym sie kochac z facetem ktory w pozycji klasycznej poobijal mnie swoim brzuchem albo spocil sie jak swinia? po 2 ktory facet chce byc z baleronem? a najbardziej oblesny jesst widom grubaski w mini na obcasach, bleeee...oblesne przeokrutnie

hahahah w domowej siłowni, chyba w domu, w którym jest ogrodnikiem i to w najlepszym wypadku a ty pomywaczka, bo nawetżeby byc pomoca domowa trzeba miec coś w głowie

ale tu nie ma mowy o laskach ktore maja troche cialka my mowimy o grubasakch! ja tez uwazam ze zaden facet nie lubi anoreksji, kazdy natomiast kocha szczuple lub z kilkoma kg wiecej ale zaden facet nie lubi grubasek! zaden nie lubi wylewajacego sie baleronu ze spodni, spoconej szyi, grubych smierdzacych stop

Gość Chloe155
szczupla i co wazne wysoka-1 - zapewne masz kompleksy, może brzydką twarz ? możliwe, ale stawiam raczej na prowokacje w stylu 'emo martynki' :D . nie, nie jestem grubaską. 170, 54kg , wiec mi nie zaczynaj pieprzyć. współczuję pustogłowa ^^ pozdrawiam :)

szczupła i wysoka a twoje IQ jest równe temu co wskazuje waga bo nie temu co mówi miara wzrostu

Gość Szczupla nr- 2
Grubaski zryc, bo zboczency was potrzebuja!!!! Do zarcia, a potem pierdzcie i zesrajcie sie im w twarz. Nie wy macie zla przemiane materiiiiiiiii Odlozcie na potem i gromadzcie zapasy.

Gość yhyhyhy
szczupła i wysoka, wyślij nam swoje zdjęcie bo szukam motywacji do odchudzania a tak wartościowa i wspaniała osoba jak ty na pewno chętnie pomoże biednej grubasce :) buahahha

szczupła nr 2 widac masz spore doświeczenie w sraniu kolesiom na twarz pogratulować bo skąd inaczej przyszłoby to tobie do głowy