Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izolatka

Wszyscy są samotni i ja też.

Polecane posty

Gość Izolatka

Czasami jest ok. Gdy się nad tym nie zastanawiam. Ale nieraz o tym zaczynam myśleć i dochodzę do wniosku że nie mam nikogo. Ani przyjaciół, ani faceta, rodzinę w rozsypce. Czemu tak jest że jedni mają to wszystko a inni nie? Niektórzy mają nawet gorzej ode mnie, chyba tak powinnam myśleć...

Gość kaczywąs
a dlaczego tak jest ?

Gość Izolatka
Gdybym wiedziała to pewnie bym nie była samotna. Po prostu nie mam nikogo.

Gość DOROTA--------------
Właśnie ,dlaczego w dzisiejszych czasach jest tyle samotnych ludzi ?

Gość b fds
witaj w klubie kochana. 22 lata na karku i wciąż samotna :(

Gość b fds
hmm może dlatego, że większośc ludzi ma za wysokie wymagania.

Gość kaczywąs
do emetytury masz czas chowając się za miotłą a będąc na emeryturze to pozostanie pograć z sąsiadką w warcaby :)

Gość no i po weekendzie
A ja mam bardzo dużo przyjaciół i znajomych mimo, że jestem samotna z wyboru! Muszę być wśród ludzi i jestem, bo to najważniejsza rzecz w życiu. pomagam ludziom i oni pomagają mnie. Przekazuję wiedzę, czasami coś doradzę np. jak korzystać z internetu, wejść na stonę internetową np. www.pogrosiku.eu Wśród moich przyjaciół i znajomych są dzieci i ludzie starsi, i moi rówieśnicy. Ja jestem otwarta na ludzi. I mam ich wokół siebie.

Gość Izolatka
Moze macie rację z wysokimi wymaganiami czasem sama sie przywołuje do porzadku, bo nie powinnam tak mówić, w sumie inni mają gorzej, i zawsze może być gorzej. Trzeba cieszyć się tym co się ma. To tez prawda.ale są takie chwile gdy chciałabym z kimś pogadać spotkać się a tu nie ma z kim. Nie mam się komu wygadać:-(czasem jest mi strasznie smutno.

Gość kazdy czasem tak ma
a na pewno wiekszosc to smutne, bo ludzie sa najwazniejsi i rodzina ale czasem rozumie sie to zbyt pozno

Gość tu nie chodzi o wymagania
dziś trudno spotkać odpowiednią osobę tzn. taką która będzie chciała być z nami.

Gość Izolatka
Ale mi nie chodzi tylko o tą drugą połówkę, tylko ogólnie. W rodzinie jestem samotna, mam małą rodzinę. Mam kilka koleżanek i to wszystko. Niektóre znajomości ja staram sie utrzymywać, mi zależy na kontakcie, a tej drugiej osobie już nie-mam dużo takich dawnych koleżanek. I nigdy nie miałam przyjaciół.nie umiem się przyjaźnić

Gość Izolatka
Może kiedyś to się zmieni???