Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monnn

jest ktos tutaj pozadny...i doradzi ?

Polecane posty

Gość monnn

Jestem z dziewczyna od kilku lat a nagle pojawila sie inna dziewczyna ktora we mnie cos wzbudzila ze ja poprostu mysle o niej ciagle.... z tego co sie dowiedzialem to ona tez sie we mnie zakochala...co mam robic ?

Gość monnn
ciezko bo na ta osobe ciagle gdzies w padam jak nie w sklepie to na ulicy... i patrzy mi sei gleboko w oczy...

Dzino ma rację. Z tym Giewontem to był żart, ale w międzyczasie możesz zrobić sto pompek ( dziennie ! )

Gość taka jedna ona .....
jestes od kilku z jedna a mylisz o drugiej :O nieciekawa sytuacja dla Twojej obecnej dziewczyny - zal mi jej...ale ta druga chamska ze dala Ci jakies powody do myslenia na jej temat a Ty z reszta nie lepszy ze dales sie w to w jakis sposob wciagnac...na moje powinines sie zajac swoja dziewczyna z ktora jestes od kilku lat bo tyle czasu zwiazku nie warto przekreslac dla zauroczenia

Gość monnn
nie potrafie przestac myslec o niej... nie wiem co robic...

Gość monnn
w tym moim zwiazku tez nie jest najlepiej od jakiegos czasu...

Taka jedna ma rację, a w międzyczasie możesz jeszcze przeczytać Historię Filozofii Tatarkiewicza.

Gość monnn
kochamy sie na wzajem...ale to nie juz to samo co kiedys...

Gość Saniaaaa21...S
Nie zostawiaj swojej dziewczyny! Zrobisz największy błąd! Ja przez zauroczenie straciłam miłość swojego życia, teraz od pół roku o niego walcze...bezskutecznie :( jest mi w kurwe źle :(:(

a ze jest nie za bardzo miedzy wami to zdales sobie sprawe jak poznales tamta? :O

Gość taka jedna ona .....
nie jest najlepiej...nie dziwie sie ze nie jest najlepiej jak myslisz o innej! Na pewno Twoja dziewczyna widzi jakas zmiane u Ciebie...ja bym starala sie w zwiazku a nie wpakowywala sie w nieznane z ta nowa ktora ma za nic ze jestes w zwiazku...wyobraz sobie ze ja tez zauroczylam sie strasznie w jednym kolesiu nie moge wprost przestac o nim myslec (jestem sama) ale wiem ze on ma dziewczyne i nawet nie daje mu znakow ze mi sie podoba bo wiem ze to nie fair

Gość monnn
ciezka decyzja...mi serce mowi ciagle ze mam isc tam bo bede mial lepsze zycie z nia niz teraz co mam...

Gość monnn
23

Gość sylwiasylwiasylwia
mentalnie 16 chyba