Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Calluna79

Zalega Ci w szafie? Potrafisz cos? Wymien sie ze mna!

Polecane posty

Witam, po ostatnich porządkach zostalo mi duzo zbednych rzeczy. Chetnie je odsprzedam, ale tez wymienie na cos innego. DO WYMIANY MAM nastepujace rzeczy: - Novynette - Materialy do szycia (glownie plotnopodobne i w kwiatki) - Akcesoria do wyrobu bizuterii (koraliki, mineraly, nosniki, przekladki ze srebra) - Bizuteria (w tym srebrna, z kamieniami, ze Swarovskim) - Ksiązki (o sztuce, cykl "Ania z Zielonego Wzgorza"...) - Ciuchy - glosniki do MP3 - router (podobno sprawny, ale na wszelki wypadek preferuje osoby z mojego miasta - zeby mogly sprawdzic) Czesc przedmiotow dostepna do sciagniecia pod linkiem: http://www.sendspace.pl/file/628dfebc250a13306efcebb POSZUKUJE: - bawelny w drobne i geste kwiatki lub w poziomki; skory - labradorytow o wyraznej iryzacji, perydotow - kamieni polszlachetnych owalnych, lezkowatych lub fasetowanych; krysztalkow Swarovski w ksztalcie Baroque - ksiazek Hensla o Slowianach, ksiazek o ziololecznictwie, ksiazek o magii - nietypowej srebrnej bizuterii (oksydowanej, mlotkowanej, wire wrapping) - drutu srebrnego miekkiego - osoby ktora mi cos uszyje

labradorytow o wyraznej iryzacji, perydotow - co to jest? - moze akurat mam gdzies pod reka...?

dobra, juz sprawdzilam sobie w guglach - akurat nie mam niestety tych irygatorow i predatorow

Dziekuje za maila. Strasznie malo wyrazne zdjecie :) w gruncie rzeczy nic na nim nie widac. Obawiam sie, ze jednak nie bedze zainteresowana, pod katem bizuterii jestem dosc wybredna - sprawdz, czego sie pozbywam ;-)

Mi sie zaczyna sciagac bez problemu. Mailem nie dam rady, za duzo :) moze pare sztuk

Gość fuuuuckin amal
ja coś potrafię - spuścić sie do ryja