Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głos śmierci.

Mam 23 lat i mam dość...

Polecane posty

Gość Głos śmierci.

Nikt mnie nie chce. Jestem mało inteligentna, wiele rzeczy nie umiem, jestem mało obyta towarzysko. Jestem niezadowolona z tego kim jestem. Ciągle zdarzają mi się same wpadki i zwątpiłam, że mogę cokolwiek dać temu światu. Cokolwiek robię, nie udaje mi się. Tyle razy próbowałam iść przed siebie na przekór, wydawało mi się, że to normalne, że są klęski, że trzeba po prostu walczyć dalej, ale teraz czuję, że wszystko mnie przerasta. Jestem skazana na samotność, na klęskę...

Gość Głos śmierci.
Dlaczego tak jest?

Gość Głos śmierci.
Czasami przechodzi, ale co z tego, skoro wraca?

Gość tez chciałabym sie zakochac
pewnie dawno nie robiłaś facetowi loda i w organizmie brak białka a to ma zły wpływ na psychikę stąd myśli samobójcze brak celów itd

Gość a paszka
A ja mam 22 lata i takie same odczucia jak Ty. Po prostu niektórzy rodzą się przegrani, żeby inni mogli być wygrani :o Trafiło na nas :O

Gość Agatka22,5
moze masz depresje i powinnas isc do lekarza???

Gość Głos śmierci.
dziennie zmieniam majtki, więc nie wiem czemu faceci mnie nie chcą :(

Gość Głos śmierci.
Ile ty masz lat, dziecko, żeby pisać o robieniu loda? Ja nawet faceta nie miałam, nikt mnie nie chce, moje życie towarzyskie praktycznie zamarło...

Gość Głos śmierci.
Byłam tam już kilka razy, ale bez skutku. Nic mi nie pomoże...

Gość Głos śmierci.
Dla świata jestem niewidzialna.Nie jestem doceniana. Świat o mnie nie zabiega. Nikt nie zaprasza. Nie mam z kim pogadać, pośmiać się. Ciągle wychodzę na fajtłapę, jestem strasznie powolna, żyję w swoim świecie, roztargniona.

Gość Głos śmierci.
Tak brakuje mi obecności drugiego człowieka, kogoś kto zobaczy we mnie też coś dobrego, a co za tym idzie, wyleczy chociaż trochę z kompleksów...

Gość john_
do Zdeseprowana Domowa Żona: Odezwała się "ta piękna". To,że jesteś desperatką i ciągniesz lody po osiedlu, to nie znaczy ,że jesteś super, mega zajebista. Takie tępe pizdy zaburzają właśnie porządek tego świata.

Nic sie nie poradzi na to że ma sie spokojniejszy charakter czy brak powodzenia :( zamartwianie sie nic nie pomoże, a pracujesz, uczysz sie?

Gość Bo to wszystko jest do kitu
mam to samo..niestety los mi wypada z rak,jestem w skomplikowanym zwiazku,problemy na uczelni,nie pracuje,mieszkam z rodzicami,mam chujowych przyjaciol,jestem totalnie do niczego.A i na maxa brzydka..cienie ..kwadratowa twarz..codzienna walka ze Soba

i co z tego ze kazdy mowi ze jestem wygadana ,ze umiem zagadac,ze mam jakis tam przyjaciol,ze nie jestem sama,jak zawsze zyje z problemami i nie moge sie wygadac,ze nie moge byc niezalezna od rodzicow,nie moge schudnac,ponadto ciagle sie kloce z rodzicami ze nie pracuje,ze nie moge byc samodzielna..ze moj zwiazek to fikcja,I WIEM ZE JESTEM TOTALNIE brzydka i to mi zycie utrudnia

Gość zakłamananana
MASZ PROBLEM???? NIE NAWIDZE UZALANIA SIE NAD SOBA. WEZ LINKE I POWIES SIE

Zamiast dawać takich bezsensowych sugestii może byś coś poradziła...

Nie musisz tego czytać..użalania się nad Sobą może właśnie tego potrzebuje bo nikt nie jest w stanie mnie zrozumieć.A Ty nigdy się nie użalasz?Zawsze u Ciebie jest eldorado?

Gość Niech tego rodzaju wpisy
poczytają sobie ludzie,którzy pochopnie decydują się na dziecko,albo nawołują do ich płodzenia w imię ratowania ZUS.Czy to jest aż tak prosto i przyjemnie je wychować.

Gość obciachus
dawaj foty ;-P

Gość nie ma szans
trzeba było zrobić sobie dzieciaka nie byłabyś samotna samemu mieszkać to masakra w zasadzie nigdy tak nie mieszkałam może wynajmij komuś pokój albo razem z kimś mieszkanie tak po koleżeńsku zamieszkacie ale zawsze raźniej najgorzej to chyba wracać do pustego mieszkania masakra bo znajomi czy życie rozrywkowe to zawsze można sobie zorganizować jak jest kasa :)

Gość prince
weź no Niunia napisz na gg 32113330 może wpadniemy na jakiś pomysł w tej kwestii to mój ostatni wpis tutaj; następni to podszywacze

Gość Sentymentalny Wojownik
Guzik prawda. Każdy może się podnieść i być szczęśliwy. Trzeba tego chcieć i w tym kierunku działać. Nas wszystkich ciągle spotykają niepowodzenia. Przeczytaj o amerykańskim prezydencie - Lincolnie, ile razy przegrał w wyborach, a jednak szedł dalej i ostatecznie wygrał. Jeśli się przewrócisz, to się podnieś, otrzep i idź dalej. >>Człowiek jest w połowie pokonany już w momencie, kiedy zacznie użalać się nad sobą

Gość kevin321
Auorko. Ten co walczy moze przegrać, ale ten co nie walczy juz przegrał, więc sama zdecyduj co eybierasz!!!!