Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ebbkeeeee

Na portalach randkowych siedzą Tylko i wyłacznię desperaci,brzydale i psychopaci

Polecane posty

Gość ebbkeeeee

Nie ma czegos takiego jak przystojny/piekna na randkach :) Na bank ma cos z glową , tacy ludzie mają powodzenie w realu bez zakladania kont . Jesli ktos mowi ze jest niesmialy to tylko tłumaczy swoj beznadziejny zjebany charakter . A reszta? Szuka łatwego seksu , ba niektórzy w ogole się z tym nie kryją ,ze mają zone :D , pelno panow i pań o nieokreslonej orientacji :O , i cala masa psychopatów... jesli chcecie poznac kogos normalnego to tylko real...unikniecie rozczarowań

Gość Była miss,modelka
Co za bzdura !!! Ja poznałam 6 lat temu swojego męża właśnie przez internet.Jestem pracoholiczką od lat prowadzę swoją firmę i nie miałam ani czasu ani szczęścia w realu spotkać kogoś normalnego.Ironio-właśnie przez urodę.Faceci albo chcieli mnie przelecieć albo się bali. A mój mąż należy do tych nieśmiałych a jest wspaniałym facetem i wszystkie koleżanki kuzynki nawet rodzona siostra nazywają mnie szczęściarą!!! Od kilku tygodni moja siostra również spotyka się z facetem z czata i wcale nie jest brzydki

Gość fan offermy
był juz taki temat '' jestem ładna ale samotna'' :O

Gość klklklk
zgadzam się ! masz rację facet buszujący w necie i zabawiający sie kobietami to albo impotent, albo charakter ma zjechany, albo tak nieśmiały że nia ma odwagi rozmawiać w realu zawsze coś jest z nimi nie tak !!!!

Gość Kamecha wylogowany
racja :classic_cool:

Gość fdfdsfsdff
była miss - bua ha ha ha z czata.. hahahaha i na pewno męża poznałaś hahahaha

Gość Kot w Bótach
Przecież wiadomo, że na czacie przesiadują najładniejsze miss :)

nie zgodze sie z tym tam siedzą osoby które szukają przygody na 1 noc oraz przelotnego związku 🖐️

Gość ogolnie siedza tam sami ludzie
z problemami czesto roznej masci popaprancy i dziwkarze szukajacy okazji na latwy seks, w kazdym badz razie nikt normalny 🖐️

na portalach randkowych dominuje uroda +kasa+lans tylko tacy mogą liczyc na cokolwiek spełniając te punkty oczywiscie

Gość Brudny kot
chyba ,ze są brzydcy i szukają innego brzydala - wtedy maja szanse

tez nie mają szans pozatym nie wierze ze wiara tam kogos na powaznie szuka

no fakt potral randkowy jest jak biuro martymonialne czyli troche dla desperatów niestety..

no fakt potral randkowy jest jak biuro martymonialne czyli troche dla desperatów niestety..

Gość sralala
Znacie wszystkich ludzi z portali randkowych,że nazywacie ich psychopatami?Ja mam konto na portalu i jakoś nie jestem psychopatą,desperatem.Nie każdy ma w życiu tyle szczęścia,żeby w realu kogoś poznać,to nie wasza sprawa.Żałosne jest ocenianie kogoś po profilu na koncie.Szkoda mi was

Gość Dżaga_
Jak się tam znajdzie jakiś przystojniak to pewnie tylko z powodu nieśmiałości nie może znaleźć kobiety w realnym świecie :)

Gość sralala
Pewnie sami mieliście konto na portalu randkowym i się żalicie bo albo zostaliście oszukani(trzeba się z tym liczyć,ale nawet poznając kogoś w realu np. na dyskotece można trafić na oszusta\desperata\psychopatę a nie tylko na portalach) albo nikt z wami nie chciał się zadawać.

Gość sralala
A co,nieśmiałość to jakaś wada?