Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalistka jakas

ciaza a czuje sie jak nie w ciazy

Polecane posty

Gość specjalistka jakas

jestem w okolo 6 tym tygodniu ciazy,a dziewczyny moglabym powiedziec ze czuje sie calkowicie "normalnie",nie mam zadnych nudnosci,boli (tylko jak dotykam piersi),nie mam zadnych objawow i niepokoje ise tym ! powinnam odczuwac juz jakies awersje,zachcianki,nudnosci,a ja nic! czy to normalne?

Gość spoko spoko, powoli;)
jeszcze się naczujesz;) ja miałam podobnie:) w sumie tylko od jedzenia mnie odpychało na poczatku ciazy, jedyne co mogłam zjeść to jabłka kilogramami wręcz, i serki danio waniliowe, nic innego nawet nie próbowałam bo od samegopatrzeia robiło mi sie niedobrze;)

Gość QQłka QQłka
każda ciąża jest inna , nie czytaj gazet i bzdurnych for niektórych kobiet pewne symptomy w ogóle nie dotyczą

Gość najwięcej objawów mają te
kafetarianki, które nie są w ciąży:) U mnie jedynym objawem do 3 miesiąca był brak miesiączki i powiekszający się bardzo powoli brzuszek

Gość specjalistka jakas
dziekuje, a ja... no wlasnie naczytalam sie ze pojawienie sie nudnosci wskazuje na prawidlowy przyrost hormonow ciazowych dlatego powinna sie pojawic,stad ten niepokoj

Gość QQłka QQłka
ja do 9 tygodnia nie wiedziałam co to nudności są. także poczekaj jeszcze.

Gość kizomba86
hej dziewczyny ja jestem w 11 tyg ciazy i zero mdlosci i wymiotow brak specyficznych objawow az zaczyna mnie to bardzo martwic czy ktoras z was miala podobnie?

Gość Mama Nikoli
Tylko sie cieszcie, ze nie macie zadnych objawow... ja od 10tygodnia mialam tylko wymioty i jadlowstret, a cala ciaza przebiegla bardzo spokojnie bez komplikacji... powodzenia zycze wszystkim przyszlym mamom!

Gość specjalistka jakas
Kizomba- a co mowi lekarz? bylas u lekarza?

Autorko nie przejmuj się :D Ja w ogóle się nie czułam jak w ciąży :P Zero nudności, zero zachcianek przez całą ciąże. Jedyne co, to potrzebowałam drzemki w ciągu dnia ( do teraz mi zostało a córka ma już 5 lat). Dzień przed porodem polazłam na spacer ok 3km i jeszcze po schodach biegałam, całą ciąże taką miałam. Dziecko zdrowe, ja zdrowa nie ma się czym przejmować :)

Gość kizomba86
mieszkam w uk i dopiero wizyte z polozna mam miec w ten piatek a pierwsze usg prawie za 2 tyg nie wiem czy wytrzymam w niepenosci tak dlugo....

Gość specjalistka jakas
Kizomba nie martw sie -jak widzisz sa dziewczyny ktore nie mialy objawow a maja zdrowa ciaze,zreszta czytam ze to jest normalne,ze sie zdarza i nie ma sie czym martwic bo kazdy inaczej przechodzi ciaze.Do czasu Usg dbaj o siebie szczegolnie i powodzenia!

Gość kizomba86
tylko o tyle mnie bardziej martwi ze pierwsza ciaze poronilam w 6 tygodniu i jak czytam na roznych forach dziewczyny podczas drugiej ciazy dostaja duphaston lub inne wspomagacze , dodam to ze po poronieniu przez okolo 1.5 roku nie moglam zajsc w ciaze

Gość specjalistka jakas
Kizomba to w takim przypadku idz jak najszybciej prywatnie do lekarza ginekologa,napewno jakiegos znajdziesz,tylko sie nie stresuj nie potrzebnie,wsyzstko bedzie dobrze !

Gość dajciemispokojzhsłem
Jestem w 25 tygodniu ciaży, nie miałam mdłosci. Poniewaz ciąza była długo wyczekiwana, a ja nasłuchałam sie o mdłosciach i wymiotach (miała je kazda kobieta w mojej rodzinie, o tym "poziomie hormonów" tez słyszałam), bardzo sie martwiłam tym brakiem objawów. Niepotrzebnie. Do tej pory moje jedyne objawy ciązy to brak miesiączki, brzuch coraz większy i od jakiegos tygodnia pojawiająca się zgaga, jesli np. zjem ostrą pizzę. Nie mam mdłosci, zmiennych nastrojów bez powodu, senności, nie jestem szzegolnie zmeczona, nie puchnę, nie mam zylaków, nie mam rozstępów, nie mam krwawien z nosa , itd, itp. zobaczymy, co będzie pozniej.