Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia21239067

smutek -moje drugie imie

Polecane posty

Gość niunia21239067

witam was. trafiłam tu przez przypadek . nie mam komu sie wygadac.. od dłuzszego czasu nic mnie nie cieszy.. chodze cały czas struta.. bez przerwy bym tylko płakała... mam dwóch synków , mój facet pracuje w delegacji jest tylko na weekendy w domu. sama sie wszystkim zajmuje.. czasem mam juz wszystkiego dosc.. jeszcze problemy finansowe i wogóle ...tylko usiasc i ryczec

Nie smuc sie, mam podobnie, tylko ze nie mam dzieci jeszcze... Ty i tak masz plus bo sa dzieciki i masz kim sie zajac, pogadac.. a ja sama caly tydzien....

Gość Nie płakać dziewczyny
Wyjdzcie do ludzi... rozmowa czasem ma większą moc niż niejedna tabletka. Na pocieszenie powiem ze też mam kłopoty finansowe. Też co drugi dzień mam doła. Nie wolno się poddawać. Z wiosną zmieni się wasze myslenie.

Gość zaje26bista
niunia a czy twoj maz nie moze pracowac na miejscu?

Gość niunia21239067
no własnie szukamy dla niego jakiejs nowej pracy ale jak narazie bez skutku. a w tej co aktualnie pracuje to niedosyc ze delegacja to w dodatku nisko płatna..:(

Gość niunia21239067
mieszkam w małej miejscowosci . nie mam wielu znajomych a moje kolezanki maja swoje zycie.. baluja imprezuja i zyja jak młode dziewczyny.. a ja siedzw w domu i zajmuje sie moimi małymi szkrabami(maja jeden prawie 4lata a drugi prawie roczek) a ja mam dopiero 21lat.....

Gość niunia21239067
mieszkam w małej miejscowosci . nie mam wielu znajomych a moje kolezanki maja swoje zycie.. baluja imprezuja i zyja jak młode dziewczyny.. a ja siedzw w domu i zajmuje sie moimi małymi szkrabami(maja jeden prawie 4lata a drugi prawie roczek) a ja mam dopiero 21lat.....

Gość fvcdbdbgfb
masz 21 lat i 4-letnie dziecko?

Gość niunia21239067
mam 21 lat i 4 letnie dziecko bo w wieku 16 lat puscilam sie na wiejskiej dyskotece

Gość hehe ty siedzisz z bachorami
a twoj facet na wyjazdach tłucze lewizne :D