Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaak

kureczki skórzane gniecione

Polecane posty

Gość aniaaaak

Co myślicie o kurteczkach skórzanych lub skóropodobnych gniecionych?ja mam mieszane uczucie,bo jeszcze na ulicy nie widzialam nikogo w takiej.wtedy łatwiej stwierdzic czy cos nam sie podoba jak zobaczymy to na kims a nie na wieszaku.natomiast wpadla mi w oko jedna w sklepie,spodobal mi sie jej krój i kolor,cena tez :) ale nie jestem przekonana do tych zagniecen.zastanawialam sie nawet czy mozna to rozprasowac (ta kurteczka byla z cienkiego materialy),a moze fajna taka wygnieciona :/ sama nie wiem,dlatego pytam Was o zdanie.dziekuje.

zależy co i jak - gniecenia są tylko szczegółem, który nie będzie raził jeśli krój i fason kurtki sa ok. jeśli kurtka bedzie kiepskiej jakosci, tandetna i tanio wyglądająca, to z kolei materiał o najgładszej fakturze go nie uratuje :O kolezanka miala kiedys kurteczkę z gniecionej skóry, fakt że zapłaciła za nią sporo, ale ciuch był rewelacyjny. tak więc same gniecenia nie są niczym złym, zwróć raczej uwagę na ogólne wrażenie.

Gość drtyruuyiuo
mi się to osobiście nie podoba...

Nie bardzo wiem jak można by rozprasować skórę. Jeśli jest fabrycznie gięta raczej nie ma takiej możliwości. Poza tym nie warte to chyba zachodu. No i znów zgadzam się z szał ciałłł zależy od kroju i jakości. Jak to wszytko ze sobą gra bo są fasony o których takie gniecenia nie będą pasować a są takie którym dodadzą charakteru.

Gość aniaaaak
dziekuje za odpowiedzi. mysle ze skoro nie jestem pewna to jednak kupie nie gnieciona :) chyba ze jakis "gnieciuch" mnie zauroczy od pierwszego wejrzenia :)

Gość super a szczegolnie
dobrze wygladaja w połaczeniu ze skórzanymi / skóropodobnymi spodniami rurkami!

aniaaaak -> ta będzie najlepiej:) powodzenia w zakupach.