Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybka87

Denerwuje sie , prosze o porade

Polecane posty

Zaczelam 23 tydz, ciazy od okolo 2 tygodni zaczelam delikatnie czuc swojego synka , od 2-3 dni nie wyczowam delikatnych-pukniec-lub przelewania czy powinnam sie martwic ? Czy tez tak mialyscie.Termin do lekarz mam za tydzien dopiero...

Gość grgregt
Ja poczułam córeczke po raz pierwszy w 17 tygodniu, potem było parę tygodni przerwy a następnie wciąż nieregularnie. Przerwy parodniowy były normą. Dopiero w zaawansowanej ciąży czułam córeczkę codziennie ale i wtedy raz zdarzyła się przerwa ponaddobowa gdy mała odwróciła się jakoś dziwnie. (A wszystko było prawidołowo i teraz stoi i krzyczy na mnie.) Pozdrawiam ciebie i maluszka!

Bardzo Ci dziekuje , bo strasznie sie denerwuje.Staram sie myslec pozytywnie ale mysalam ze skoro juz poczulam te ruchy one beda ze mna do konca ciazy -regularnie, a tu widze tez tak mialas.Pozdrawiam Cie serdecznie

Rybka, najlepiej zadzwoń do lekarza i go zapytaj. Ale ja też miałam podobnie. Pierwsze ruchy poczułam w 18 tyg, teraz jestem w 22 tyg, w zeszłym tyg jednego dnia Mała się nie ruszała, pomimo, ze uciskałam brzuszek itd. Następnego dnia zboksowała mnie podwójnie :-)

u mnie w obu ciążach tak było... ruchy poczułam ok. 18 tc a potem bywały dni, że nic... i też bardzo się denerwowałam, zwłaszcza przy 1. ciąży... będzie dobrze, myśl pozytywnie... to normalne że tak jest na tym etapie...

na moje dziewczyny w takiej sytuacji działało super zjedzenie lodów... znaczy po nich zawsze zaczynały być bardziej ruchliwe :)

Gość zimna cola
Proponuje ci naciskac lekko reka na brzuch i napic sie szklanke zimnej wody