Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imperativv

Dziecko sasiadki ciagle placze!

Polecane posty

Gość imperativv

Sasiedzi zza sciany maja prawie 2 letnia dziewczynke, ktora ciagle placze a wlasciwie wrzeszczy. Nie ma godziny, w ktorej by nie krzyczala. Wychodza na dwor - krzyczy na klatce jak tylko otwieraja sie drzwi. Wracaja - wrzask slychac juz od parteru. Zawsze wiem, kiedy nie ma ich w domu bo jest spokoj kilka godzin. Rodzice fajni i normalni ludzie a ta mala ciagle krzyczy.

Może jest przygłucha? Osoby z wadami słuchy krzyczą, ponieważ nie słyszą, że mówią za głośno. Może też być zwyczajnie niewychowana. Nie przejmuj się. Jest sezon na anginę. Jak jej migdałki spuchną, to będzie trochę ciszy.

Gość imperativv
Nie wiem sama. Juz nawet doszlo do tego, ze jej skrycie troche nie lubie za te wrzaski, chociaaz wiadomo, ze dziecko nie jest winne. Ale widaac, ze mala ma charakterek bo jak czasem do niej zagadam, usmiechne sie to tak mnie zmierzy wzrokiem, ze strach.

Gość blessyaaman
a moze jest bita....zadzwon do mopsu

Gość kubifanka
moje dziecko miało to samo wrzask bez powodu czasem się bałam że sąsiedzi doniosą na policję że może bita czy pozostawiona bez opieki wyrosła w wieku 4 lat zapanował w miarę spokój choć histerie są nadal ale już w mniejszym stopniu

Gość zaje26bista
dzieki bogu moj syn nie ma takiego charakterku- wykonczylabym sie :{

Gość jbgkgbv
:?

Gość imperativv
Napewno nie jest bita. Slysze jak roddzice jej spiewaja, lagodnie do niej mowia i ogolnie to fajni ludzie. Nie bede nigdzie dzwonic, bo im jeszcze nieprzyjemnosci narobie.