Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedszkolanka24

chcę założyć prywatne przedszkole

Polecane posty

Gość przedszkolanka24

czy muszę mieć wykształcenie pedagogiczne?Mam studia wyższe ale z logistyki. Chcę być właścicielem,czy w takim wypadku musze mieć skończoną pedagogikę?Będę chciała potem nauczać języków obcych więc tu będzie chyba potrzebna pedagogika?Czy nie ma znaczenie jeśli chodzi o przedszkola prywatne?

Gość kelmetyka
ty nie musisz miec wykształcenia pedagogicznego ale kadra i dyrektor owszem :P

Gość przedszkolanka24
a czy wystarczy podyplomówka?

Gość maturks4
A gdzie chcesz założyć to przedszkole? Mam nadzieję, że nie w mieszkaniu w bloku na 3 piętrze

Gość klarneciarz
a pracowałaś w tym? masz jakieś doświadczenie? czujesz ten temat czy wstałaś sobie rano i pomyślałaś "a założę przedszkole", jutro wstaniesz i pomyślisz "a założę firmę transportową", na przedszkole to pewnie lekko trzeba ze 100tys

Gość przedszkolanka24
opiekuję się dziećmi i sprawia mi to dużo przyjemności. odrazu jakoś umiem dogadać się z każdym dzieckiem. poza tym można wziąc dofinansowania?Tylko musiałabym zastanowic się nad budynkiem.

Gość fajny pomysł
ale budynek musi spełniac szereg wymagań i to nie jest takie proste. najlepiej,g dybyś mogła wybudować specjalnie do tego celu. Wiesz, toalety połączone z salami, kanalizacja itp. itd. to nie ejst wszystko takie proste.

Gość przedszkolanka24
czytałam właśnie że budynek musi spełnić wiele wymogów, dlatego fajnie by było gdyby jakiś budynek był i ewentualni jakies poprawki,pomalowac itd. kolega ma ziemie i taki budynek tylko trzeba byłoby go sporo poprawić, a minus to taki ze pare kilometrów od miasta, tak z 8 kilometrów, ale duże pole, budynek.

Gość a do tego jeszcze zezwolenia
z sanepidu to nie jest taka prosta sprawa