Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka normalnie

łatwowierny, zakochany brat. Pomocy

Polecane posty

Gość załamka normalnie

Witam. Może wy mi powiecie co sadzicie o tym bo ja już nie daję rady. Mój brat(29 lat) przespał się kiedyś z taka "wiejską agencją towarzyską" po czym po tygodniu oznajmiła mu że jest z nim w ciąży (nie tylko jemu to powiedziała) i ma jej dać 2000 na skrobankę. Brat oczywiście nie zapłacił ona dziecko urodziła i zapisała na swojego faceta (z którym jest 5 lat, a gdy był w więzieniu zdradzała go na prawo i lewo) gdy była jeszcze w ciąży to spotykała się m in z moim bratem, planowali jak będą to dziecko wychowywali on jej dawał pieniądze itd. Teraz gdy jej facet wyjechał za granicę zarabiać na wesele( mają termin na lipiec tego roku) ona znów odzywa się do brata, pisze że tęskni, że chciałaby się przytulić, że ucieknie z pod ołtarza- ogólnie powiedziawszy robi mu nadzieje które myślę są bez pokrycia. Rodzice są ciągle na tabletkach bo nie wytrzymują psychicznie. Poradźcie co zrobić

Gość niech nasle na nia cyganowa
albo arabow i panienka sie od niego odpierdzili raz na zawsze. cwana agentka.

Gość spotkaj sie z nia
wytargaj za kudelki natrzaskaj po ryju i już

Gość załamka normalnie
pisałam do niej ale na nic sie to nie zdało

Gość slabo tak wkladac
dobry kawalek miesa do byle jakiej dziury. Trudna sytuacja, ale nie beznadziejna. Twoj brat powinien przejrzec na oczy i postraszyc ja, ze nie ma zamiaru lozyc na jej utrzymanie. A tak w ogole, czyje to dziecko? Jestes pewna, ze Twojego brata?

Gość załamka normalnie
jestem pewna że nie jego bo uprawiali seks 10 miesięcy przd porodem czyli musiałaby w ciązy chodzić 10 mcy

Gość zla rada ...
idz tam do niej i ja potargaj ale tak porzadnie

Gość ddhjgv
:O:O