Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dumka na wlosach.

co myslicie bo nie mge zdecydowac...

Polecane posty

Gość dumka na wlosach.

Kochane co myslicie o imieniu Bartosz dla chlopca? Dla dziewczynki natomiast mamy 3 obcje Lena,Liliana i Nadia i nie wiemy na ktore sie zdecydowac Pomozcie prosze...

Gość imiona ok
dla dziewczynki troche oklepane, dla chłopca bartosz jest ok

Gość Plastelina Michalina
Bartosz ładne Dla dziewczynki wybrałabym Liliana Lena strasznie popularne, Nadia mi się nie podoba

Gość rosochata
Bartosz super!!! Jak mój synek, wszystkie Bartosze to fajne i wesołe chlopaki, serio! ;) a dla dziewczynki mój typ Liliana, możesz wołać Lila, Lilka - ślicznie, uniwersalne imię i dla malej dziewczynki i dla dorosłej kobiety Pani Liliano ;) a pozostałe imiona za bardzo już oblatane

Gość dumka na wlosach.
dziekuje kochane:)moze ktos jeszcze sie wypowie?

Witam, ja mam bratanka o imieniu Bartosz. Było tak, że bratowa się zastanawiała nad imieniem i wyszło tak, że obie pomyślalyśmy o tym samym. Także jest fajne i zawsze mówimy do niego Bartuś. Dla dziewczynki to Liliana bo ktoś wymienil już zdrobnienia, chociaż Nadia mi się też podoba.

Moja córcia ma na imię Lena. Bardzo mi się to imię od dawna podobało i tez miałam obawy, że oklepane teraz się zrobiło. Ale póki co, jak chodzimy po różnych przychodniach czy innych miejscach gdzie są dzieci małe to wcale Lenek nie spotykamy - pojawiają się raczej Wiktorie, Oliwki, Zosie i Julki. A Lenkę jak dotąd spotkałyśmy tylko jedną:) Także ja głosuję na Lenę:) A Bartosz dla chłopca ładne, zwłaszcza w wersji Bartuś:)

Gość ładne imiona
ale ja z kolei wybiore dla córki Lilianna (przez 2 n) lepiej brzmi, bo przez jedno n brzmi jak liana ;)

Gość skoczylasa
Lena mi się nie podoba, bo strasznie tego dużo, Nadia tez się w ostatnich latach zrobiła popularna, więc z tych trzech już najbardziej Liliana. A Bartosz - takie o , nie powala mnie, ale ujdzie w tłoku, nie jest złe

Gość do skoczylasa
a jakie imię/na jesli mozna wiedzieć cie powala na kolana??? ;)