Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mężatka

Problem z mężem...

Polecane posty

Gość mała mężatka

Witam. Z mężem znamy się od 8 lat, 5 jesteśmy po ślubie. Przez pierwsze kilka lat w łóżku było cudownie, wtedy jeszcze musieliśmy się nakombinować, ukrywać więc był i dreszczyk. Od jakiś trzech lat seks stał się nudny, rutynowy. Próbowałam męża jakoś nakręcić ale zrobił się jak stary piernik. Chłop ma 31 lat a akceptuje tylko seks przy zgaszonym świetle (bo sąsiedzi-to nic że mamy rolety+zasłony), tylko w łóżku i tylko w dwóch pozycjach dla niego najlepszych. Rozmawiałam z nim, waliłam prosto z mostu czego oczekuję a on się obrażał na 2 dni i znowu to samo :/ Ostatnio to już się całkowicie załamałam, bo seks wygląda tak, że wejdzie we mnie, praktycznie się nie rusza (po skończy przed czasem-jak mówi :/) i tak gdzieś po 15 minutach takiego trwania??? kończy. Kiedyś było normalnie, a teraz ewidentnie ma problem ze zbyt wczesnym wytryskiem - czy tak się starzeje??? Nie wiem już co mam robić, a do lekarza na pewno się nie wybierze :? Co robić???

Gość kiytlo
wywal gamonia z domu

witaj mam taki sam problem z żoną - niby rozmawiamy na temat seksu ale to nic nie daje po tygodniu wszystko wraca do "normy" i znów kiszka. Może po prostu są ludzie dla których sex tak powinien wyglądać, przykre aczkolwiek jak widać prawdziwe :(

Powiedz mu, że listonosz nowy po osiedlu chodzi i po krągłościach między kieszeniami spodni wyglądają obiecująco. I że ostatnio chętniej polecone pod drzwi przynosi, żadnych awizo nie zostawia!:D:D

Gość zla rada ...
Powiedz mu, że listonosz nowy po osiedlu chodzi i po krągłościach między kieszeniami spodni wyglądają obiecująco. I że ostatnio chętniej polecone pod drzwi przynosi, żadnych awizo nie zostawia hihi dobre

z Twojego autorko opisu wynika, ze wzięłaś ślub z morsem

Gość mała mężatka
no właśnie problem w tym, że jak brałam ślub to wszystko wyglądało inaczej. Teraz mamy mieszkanie, nie musimy się ukrywać, więc chyba mąż nie widzi powodów do fantazji :( Pytanie do mężczyzn: czy możliwe jest żeby u mężczyzn po 30-tce spadało libido?

Gość mała mężatka
Rossenblum a czy z żoną przed ślubem też miałeś takie problemy?

Gość mam młodszego kochanka
Z wiekiem mężczyźni są do niczego. Za dziesięć lat to dopiero zobaczysz. Facet po 40-stce jest jak pogoda. Z tyłu wiatry, z przodu opad.

haha..u mnie jakoś nie spada libido....wręcz przeciwnie:)

Wyjątek potwierdza regułę. Pewnie coś łykasz, a teraz się popisujesz. Nie kłam, że masz większe libido niż 10 lat temu.

niczego nie łykam ...libido takie samo :)może jedynie straciłem nieco na twardości:)

Gość zabrakło dreszczyku
i klapa

Proponuje Twojego meza sparowac z moja zona.Do tej co ma mlodszego,nie ludz sie pewnie pyka jeszcze mlodsza,a Ty kiedys zostaniesz sama z wibratorem,ale jak lubisz szybko i byle jak to spoko.

Gość mała mężatka
a czy możliwe że nagle stał się taki wrażliwy, że nawet poruszyć się nie może?? to chyba najgorsze, bo ja wtedy liczę sekundy, wolałabym szybko i krótko niż przez 15 min leżąc i się nie ruszając..

To już mój narzeczony mądralo. Właśnie, że to stare pryki najczęściej mają młodsze panienki na boku żeby się dowartościować. Koleżanka miała starszego 10 lat męża i teraz została z niczym, bo zamienił ją na jeszcze młodszy model, mimo, że mają dziecko. O mój związek się nie boję. Takiego kochanka jak on to ze świecą szukać. Na próbę podstawiłam mu piękną dziewczynę żeby go poderwała, a on pozostał mi wierny. Który by tak zrobił? Starszy na każdą okazję by poleciał jakby go młódka podrywała. Warto było czekać tyle lat.

totalna bzdura i sama sobie zaprzeczasz,bo on tez bedzie starszy i szurnie Cie wtedy dla mlodki,a Tobie pozostanie dzierganie na drutach ale tych aluminiowych.Wic prosze Cie nie generalizuj i nie wrzucaj wszystkich do jednego worka,dobrze?

Ta z młodszym... Po czterdziestce kobieta jak cebulka. (Jak rozbierzesz- tylko płakać) Czemu się dziwisz, że chcemy młodsze? Przecież to NORMALNE!!!:) :classic_cool::D

U starego faceta tak samo skóra wisi i wszystko panie nobaa. Jak był umięśniony to jeszcze bardziej. Widzę jak jestem na plaży jak to wygląda jak jakiś zdejmuje koszulkę. Mój facet jest pięknie ubity i nie zamienię go na starca, bo wam się tak podoba. Wiadomo, że młodszy to lepsze ciało, lepsza erekcja itd. Szukaj sobie takiej co za kasę wyliże ci stare jaja, bo za darmo dla przyjemności to każda wybierze młode ciało.

mlodsza oprocz ladniejszego ciala nie ma nic wicej do zaoferowania,a i zdarzaja sie takie 40 stki czy 50 siatki ze od 20 stki wygladaja duzo lepiej.

Różnie jest, każda sytuacja inna. Nie ma co uogólnić. Każdy sobie "ściele" tak, jak mu pasuje.:P Najważniejsze, żeby dzieci zdrowe były... i szczęśliwe!;):D

mała mężatka / właśnie że nie nawet teraz jak się ją zmobilizuje (odejście; szantaż kochanką; etc) to jest fajnie - ale raz na miesiąc bo pozostałe trzy razy to jak wcześniej pisałem "Kłoda" :(

a co do libido - nie wydaje mi się aby spadło, jest raczej na tym samym poziomie , na pewno zmienił się sex kiedyś było dużo, szybko, mocno - teraz raczej namiętnie , długo, długo, długo i też mocno:)

mała mężatka - niestety tak sie dzieje zarówno w przypadku kobiet jak i męższyz - z moja kobieta kiyyds było super naprawde krecił ja sex próbowalismy wielu ciekawych rzecyz i wszytsko sie rozkrecało a teraz jak by wszystko szlag trafił - nie ma w niej za grosz fascynacji sexem poporstu beznamietnie mi daje - nie ma w niej zadnej pasji nie mowic o eksperymentach zmianie pozycji - poprostu standard wieczorem prysznic i łożko łozko 2-3 pozycje i po kłopocie - od dłuższego czasu mam tego serdecznei dosyć tym bardziej że pomimo tego iż przekroczyłem 30 lat to nadal jestem przystojny i podobam sie kobietom - dbam o siebie uprawiam sport nadla mam wysportowaną sywletke i nie zamieniłem sie w łysiejącego grubaska jak to czesto bywa z moimi kolegami kiedys przystojniaki a teraz goscie po 30 z nadwagą . A do tego mam dobra prace niczego nam nie brakuje ona nawet nie musi pracować - obaiwam sie że kochanka to jedyne rozwiązanie - najlepiej niezaspokojona mężatka -:)