Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalam i sie sprzedalam

Spotkałam się ze sponsorami - i wcale nie mam fury pieniędzy !!! :(

Polecane posty

te ktore tu pisza ze zarabiaja 3-5 tys miesiecznie do tego prezenty chyba jakies nienormalne sa spotkalam sie z jednym , okazal sie kretynem , w aucie na parkingu kazal mi zrobic sobie loda za 200 zł ... na wiecej sie nei zgodzilam , wiecej sie nie odezwalam Drugi ? Tez oral za 200... chcial wiecej ,wykręcalam sie . i to samo nie odzywam sie. z trzecim do spotkania nie doszlo bo mam dosc :( Do tej pory czuje obrzydzenie :O wspolczuje prostytutkom - to na maxa zjebana ''praca'' , trzeba byc chyba wypaczonym zeby dawac kazdemu , ja sprobowalam z dwoma i mam dosc a te laski ktore wypisują bzdury '' mam 3 tys , prezenty i mieszkanie'' powinny sie chyba leczyc na mitomanie

no co pfff???

Gość szczera jędza1
Hm... jak by Ci to powiedzieć... Nie spotkałaś się ze sponsorami, tylko prostytuowałaś. Sponsor to jeden stały "klient".

Gość ouhj
widzisz taka glupia jestes ze nawet nie potrafisz znaleźc sobie sponsora, nawet do tego trzeba miec troche mozgu i byc zaradnym a Ty to widzisz w taki sposób ze jak zrobisz pierwszemy lepszemu laske na parkingu to jestes gotowa zeby byc sponsorowana...widzisz Ty zeykła kurewka jestes zeby miec sponsora tez trzeba byc w jakis sposbó zadbana i szanujaca sie kobieta;) o ile w ogole mozna tu mowic o szacunku

Gość noooo bez jaj
ale sie usmialam :D widac ,ze to pisala gówniara albo dresiara :D to co zrobilas to zwykla prostytucja u mnie na uczelni byla sponsorowana dziewczyne i nawet sie z tym nie kryla ,ale miala jednego porzadnego faceta ,miala troche oleju w glowie i nie robila ''loda'' na parkingu

i co wy macie po 3 tys ? nie wierze... kiedy mowilam to na gg albo na czacie to albo sie wylączali albo pisali '' chyba zartujesz'' , chcialas napisac 300? ''

Gość ta porządny facet musi
płacić studentce za seks:D:D:D:D:O jesteście wszyscy poyebani z patologicznych domów ,nie macie rozeznania co dobre co złe,a kręgosłup moralny zgniła w was w okresie płodowym :D:D gratulacje dla rodziców- partaczy:D

Gość hahaha najsmiesniejsze sa baby
ktore pisza, ze sie prostytuowala a sponsoring to co innego, jedna i druga dziwka bez roznicy

Gość padam ze smiechu
bylam sponsorowana i nigdy w zyciu nikomu nie robilam loda na parkingu:D Skad ty takich wiesniakow wytrzasnelas? ja sie zawsze umawialam na pierwsze spotkanie w restauracji, kawa, obiad, rozmowa i spotkania dopiero potem. Zazwyczaj w hotelu i wyjazdy. 3 tysiace mialam spokojnie i wlasnie prezenty do tego, a spotykalam sie zawsze z jednym przez okreslony czas. I bylo to 3 lata temu:D Ale nie szukalam ich na czacie tylko oglaszalam sie na konkretnych stronach, nie dla prostytutek co biora za h tylko takich gdzie dziewczyny szukaja na stale.

Gość ja tez chceeeee
A facet tez moze miec sposnsorke ? przydaloby mi sie :) kasa + ruchanie za freee

Gość padam ze smiechu
mam teraz dupe szeroką jak uśmiech :D

Gość ja sie przyznam ze tez weszlam
zorientować sie w terenie :D i prawda jest taka ze ci faceci szukają laski, która im wyjdzie taniej niż w burdelu :D więc zrezygnowałam z tego 'genialnego' pomysłu :P takie rzeczy to tylko w filmac :D

dlatego zalozylam ten temat !! nie dajcie sie nabrać na przechwałki idiotek , 3 tys? haha chyba w pretty woman szkoda ,ze taka glupia bylam

Gość mam doswiadczenie
dlatego moge cos powiedziec na ten temat Bawilam sie tym 4 lata ale jako exklusywna dziewczyna do towarzystwa, oczywiscie przede wszystkim opieralo sie wszystko na seksie. Za piatek-niedziela dostawalam od 1500 wzwyz+jakies 1-2 spotkania w tygodniu.Mialam super kontakty z Biznesmenami i bylam polecana od jednego do drugiego , sama nie mosialam nic szukac. Jeden z moich ostatnich klientoe zostal pozniej moim mezem. Byl to czas najbardziej obrzydliwy jak i cudowny w moim zyciu , ponizej 10-15 tysiecy nie mialam nigdy. Jezeli ktos ma mocna psychike to osiagnie cel. pozdrawiam poczatkujace XXX

Gość życie to nie je bajka
no niezła z ciebie kretynka, tak jak ktos napisał, sponsor to nie frajer co ci w aucie kaze obciagnac i rzuci 2 stówki i na pewno nie znajdziesz go na czacie, pozatym musisz być naprawde ładna i inteligentna zeby trafic na goscia który chce sie szarpnac, tak jak ktos pisał zamieszczasz ogłoszenie a nie czatujesz z furiatami którzy cipki nie widzieli od miesiecy i rzuca stówe czy 2 byle spuścic z krzyża:)

Gość ouhj
mam doswiadczenie..prosze nie rodź dzieci

Gość padam ze smiechu
jak sie ktos nie umie za to zabrac to wiadomo ze da sie wykorzystac:O I do mnie tez pisali erotomani i chcieli spotkan w autkach, ale ja szukalam kogos konkretnego, a nie bralam pierwszego lepszego i chetnego z czata:O Wzielas jakiegos kretyna i teraz masz pretensje ze cie nie obsypal kasa:D Trzeba umiec sie ustawic w tym swiecie

Gość change you can change
A jakie to te strony gdzie sie zamieszcza ogloszenia? Gdzie mozna spotkac konkretnych sponsorów?

Gość okocim spojrzeniu
Ja brałam 500zl za spotkanie , kilka razy w m-cu

Gość padam ze smiechu
ja stron nie podam bo nie chce robic reklamy. Ale wystarczy wpisac w google "szukam sponsora ogloszenia" i przejrzec stronki, ktore sie wyswietla. Widac od razu jakie sa powazne a na jakich oglaszaja sie laski tylko na h. Dodam tylko, ze umieszczanie ogloszen na porzadnych tego typu stronach jest oczywiscie platne.

Gość mam doswiadczenie
dalam i sie sprzedalam.....jak chcesz koniecznie te 5tys zarobic to znajd sobie codziennie 1 takiego naiwniaka co da ci 200 za loda, i rachunek prosty razy 25 dni = 5000

Gość o ... zlot
domorosłych curew

Gość padam ze smiechu
ciekawe skad mialas takiego sponsora za 200zl ktory za te pieniadze mialby 4 takie dzziwki do auta

jak to skad? z czaterii

Gość Summer Skyler
Ja jebye - ma jak zwykle mase do powiedzenia , na temat i elokwentnie

Gość mISTERYJNA PROWOKATKA
sprzedalas sie za kilka monet,slaby cennik masz.Na chacie to znajdziesz jednorazowki,szukaj w innych kregach

na sponsoraszukam.pl byłam , to jakies jaja a nie oferty :O innych seriwsow powaznych brak... po prostu nie wierze w to co niektorzy tu gadają ... mam dwiech stałych , jezdzimy na spotkania biznesowe, mam 10 tys miesiecznie taki kit to mozecie wciskac gimnazjastce...ja w to uwierzyłam , potrzebne mi pieniądze, wiec sie zgodzilam na ten nieszczesny oral :O ale znow jestem w punkcie wyjscia

Gość padam ze smiechu
dla ciebie kit, bo zeby znalezc powaznego sponsora to nie szuka sie go na czatach, trzeba tez byc atrakcyjna, inteligentna. A raczej taka nie jestes skoro godzis sie na robienie loda w samochodzie:O Ja tez mialam mase takich propozycji, ale nawet takim panon nie odpisywalam. Wazna tez jest tresc ogloszenia, ma zachecic, ale musza tez byc w niej zawarte oczekiwania. Trzeba podkreslic, ze sie szuka kogos jednego, na stale i nie tylko na seks. Ale jak widac ty sie naczytalas tego ile mozna zarobic zamiast skupic sie na tym jak to zrobic. Pewnie jeszcze tym erotoman zdjecia wysylalas:D

Gość tez sponsora szukałam....
też dałam kiedyś takie ogłoszenie i mi większość właśnie tak odpisywało i powiem Ci, że 200 za loda to jeszcze dużo, mi proponowali za 50 hahahaha, wyśmiałam ich, miałam się spotkać z 1, który zgodził się na 500 zl za 1-sze spotkanie, a później mielismy ustalić warunki, oczywiście jak ja jemu mu się spodobam i bedę chciała się z nim dalej spotykać....nie poszłam na to spotkanie, nie miałam odwagi, ja mam 24 lata, facet podobno 40...poza tym stały sponsoring za poważną kasę to włąsnie wyjazdy na weekend i tego typu rzeczy a ja mam męża, po prostu miałam kłopoty finansowe, ale jakoś dałam radę bez sponsoringu:)

Gość ano kurwom
się poprzewracało trochę w dupach. Stare prukwy liczą na szmal - mają do tego prawo. szmaty. kurvvy. zdziry. blachary. ścierwa. "Takiego,ktory nie wylicza pieniedzy za kazde spotkanie,bo nie jestem pania z agencji" Kurwa z agencji ma więcej kompetencji bo rżnie się jak marzenie, i ma w tym wprawę, a nie jakieś domorosłe kurwiszcze.