Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dalam i sie sprzedalam

Spotkałam się ze sponsorami - i wcale nie mam fury pieniędzy !!! :(

Polecane posty

Gość oj oj kiki
Moja droga sama prostytutka za loda bez gumki bierze minimum 400zl,niewierze,ze zrobilas w gumce

Gość oj oj kiki
ja biore 40zl

Gość Eleeene
nieprawda bo niektore prostytutki sa naprawde porzadne i robia to bo musza np, ma duzo dzieci albo maz nie ma pracy a te inne to sa naprawde ku.......

Gość smutna-serenada
Dziewczyny, Wy sie jakos do tego od dupy strony zabieracie. Pozwólcie, ze opisze moja kolezanke z pracy. Ma 24 lata, wlasnie sie rozwiodla. POstanowila uwiesc szefa. Szef ma jakies 47 lat i bardzo niewyjsciowa zone. Ów kolezanka zakrecila sie wokol niego, omotala sobie wokol palca do tego stopnia, ze zostawil zone. On jej daje drogie prezenty, ona ma jego karte kredytowa, kupila zegarek za 1000 zlotych i mnóstwo drogich butów i ciuchów. A teraz najlepsze: powiedziala mu, ze dopiero co sie rozwiodla i nie jest gotowa jeszcze na seks, a on ja za to szanuje i nie przeszkadza mu to, bo z zona i tak od lat nie sypial, wiec moze jeszcze troche poczekac. A Wy robicie lody za 200 zl! Przepis jest taki: Znajdz starego, bogatego naiwniaka z brzydka zona Uwiedz go, obiecaj zlote góry, polaskotaj mu ego Udawaj, ze nie zalezy CI na pieniadzach, ale przyjmuj prezenty i karty kredytowe z uprzejmosci Wydawaj tylke kase ile Ci sie podoba Nie uprawiaj z dziadem seksu - udawaj porzdna, ale zakochna. Na boku bzykaj sie z mlodszym i przystojniejszym kolega, zeby piczka pajeczynami nie porosla. A jak staruszek zacznie sie domagac seksu albo przestanie placic to stylowo zerwij z nim i znajdz nastepnego.

Gość Eleeene
nie zgadzam sie , tak sie nie robi

Gość Eleeene
chyba nie JA ?

Gość zosia,samosia
dlaczego nic wiecej nie piszecie ? mnie to interesuje bo tez nie mam kasy !?!

Gość fachowiec69
zosia a co moge Tobie na ten temat powiedziec ? ja sie na tym nie znam ;D

Gość kasaiseks
no to nie ma się czym chwalić

Ale Wy jesteście śmieszni. Jak czytam niektóre wypowiedzi to nie wiem czy płakać, czy się śmiać: buchachacha dziewczyno ty szukasz sponsora? zachowałas się jak tania dzi**a, robic loda w aucie za 200 zł, ty masz predyspozycje do kurestwa i tyle! wygląda na to że nie grzeszysz inteligencja i chiałas szybko łatwej kasy, aby byc sponsorowana trzeba cos soba reprezentować, żaden porzadny szanujący się facet nigdy nie zwiazałby się z czyms takim jak ty, a sponsoring to nie tylko sex, nikt ci tego nie powiedział? ale co ty mozesz wiedzieć,własnie pokazałaś klasę,klasę 100% dzi**i

potrzebuje naprawde ladnej, reprezentacyjnej kobiety (naprawde LADNEJ) ale nie w celach kopulacyjnych. Chodzi mi o spotkania mlodych lekarzy, zjazdy, sympozja. Zatem musi byc to rowniez osoba inteligentna, potrafiaca odnalezc sie w okreslonej sytuacji, nie pijaca. Oferuje 1000 zl za wyjazd (1 wyjazd to 2 dni, z reguly piatek, sobota). Spotkania tylko w okresie wyjazdow. nie potrzebuje sie bzykac chodzi mi tylko o szpan, a wiec? znalazlbym taka kobiete? czy to tylko kafeteryjne przechwalki?

Watpie zebys tutaj taką znalazl , tutaj są same mitomanki albo zwykle dziwki , jak w tym przypadku

Gość przechwalaja sie
dla mnie wszystkie jestescie dzi****i i tyle zadna to roznica i nie mówicie prosze, ze jak sie sponsorujecie to soba cos reprezentujecie i macie cos oleju w głowie bo to zenada wolicie d**ą zarabiac niz wziasc sie do normalnej pracy a ja ma te 5 tys bez sprzedawania siebie no ale trzeba byc taka szm**ą i tyle

A ja nie mam nic do prostytutek, mysle ze tylko zakompleksione dupki wam ublizaja :) Kobieta jak kazda inna. Mysle nawet ze to dobry pomysl na zarobienie kasy i ustawienie sie w zyciu bedac ladna kobieta. Tylko ze ja nie zywie do nikogo nienawisci z powodu swoich kompleksow. Tak wiec drogie panie robcie jak uwazacie dla mnie kazda kobieta zasluguje na szacunek :) Wiem ze dla innych mezczyzn tez.

Gość bardzo mily chlopak
Artur! dobrze mowisz :)

Gość Artur to frajer i kapeć
żaden szanujący się facet kurwy nawet nie dotknie, bo się brzydzi. nawet kolesie zaliczający co wieczór inną pannę do związku chcą porządnej. no ale jak się jest ciapą, której żadna nie chcę, to i kurwa takiemu wystarczy 🖐️

...a ja na sponsoraszukam.pl znalazłam świetnego faceta , 35 lat,naprawdę przystojny brunet 185 cm wzrostu no i .... obłędnie zbudowany...ale naprawdę obłędnie szczerze powiedziawszy nigdy nie myślałam że na kogoś takiego trafię , spotykamy się albo u mnie albo w hotelach ,szczerze powiedziawszy nie mogę się doczekać każdego spotkania. Co do pomocy finansowej.... dostaję tak najczęściej 3000 miesięcznie , wiem że to nie jest jego pierwszy taki związek ale nasz podobno jak na razie jest najdłuższy i trwa 10 msc, poprzednią dziewczynę też znalazł na sponsoraszukam.pl . Mówił mi ,że na jego anons dziennie potrafiło odpowiedzieć 30 kobiet.... więc naprawdę chyba miałam szczęście.... Szczerze powiedziawszy jest najlepszym factem w łóżku z jakim kiedykolwiek byłam......

Gość zosia samosia.1
Kasia1982x, a moglabys mi go wynajc przynajmniej na godzinke ?

Gość co wy krwa macie
z tymi brunetami przystojnymi koniecznie 185 akurat? dziwne jestescie

Gość gość
Witam prosze o kontakt monitor666@interia.pl chcialbym zasponsorowac na dluzej jakas Pania mila kasa i prezenty zakupy

Gość KenOld
we łbie się nie mieści - na parkingu to zwykła ku​rewka a jeden sponsor to chyba ku​rewka NIEZWYKŁA :D

Gość gość
Co to za czasy,w których kobiety wręcz chwalą się takimi sprawami?

Gość gość
Hu.jowo sobie poszukałaś, praca ciałem fiołkami nie pachnie, lepiej mieć ogłoszenie na roksie.pl i się spotykać z różnymi za kasę.

Gość gość
Śmieszą mnie rady niektórych pań,które zgrywają nie wiadomo kogo,tylko dlatego,że sprzedają się za parę tysięcy.Jedna w dodatku nazywa autorkę "tanią d****ą" a ja się pytam: Czym różni się sponsoring od prostytucji.Wytłumaczcie mi tą kwestie.

Gość gość
Niczym się nie różni, tylko te droższe z jednym klientem wyobrażają sobie, że nie są prostytutkami.

Gość gość
Prostytucja to sprzedawanie swojego ciała,świadczenie usług za pieniądze,dlatego kobiety,które mają sponsora,nawet tylko jednego to prostytutki.

Gość gość
Chodziło o usługi seksualne oczywiście.

Gość gość
ale doopa boli,co?