Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HHHFFFFFFFFFFFFFF

PIESKI BEAGLE

Polecane posty

Gość HHHFFFFFFFFFFFFFF

CO MYSLICIE O TEJ RASIE?

Gość bardzo fajne
ale dużo szczekają

bardzo żywotna, wymaga duzo uwagi i ruchu, w przeciwnym razie niszczy sprzęty domowe i ogródek

a jakie ma znaczenie to, co myslimy o beaglach? chcesz takiego kupić, to najpierw zainwestuj w książkę o tej rasie a potem ja przeczytaj, zamiast zagłebiać się w myśli kafeteriuszy

Gość zamknij mordę
ewa, czas obiadu się zbliża, więc do garów, robić żarcie swojemu gachowi, tłuku

Gość HHHFFFFFFFFFFFFFF
EWA 33 JA GO JUŻ MAM I KSIĄŻKI TEŻ ALE KAWAŁ DIABŁA Z NIEGO I DLATEGO PYTAM. A TY DO GARÓW BO GAH WRÓCI GŁODNY I CI BURDE URZĄDZI ZA BRAK OBIADU

łatwo się otłuszczają, trudne w skórowaniu, mięso trzeba lubić - przypomina węgorza

Gość Kaskaaaaa...
Ewa akurat ma racje. Ludzie to jacys idioci..kupują psa bo im sie podoba a nie maja pojecia jaki to pies. Wystarczy kupic ksiazke i poczytac...czy to takie trudne??? ale po co...najlepeij kupic bealga bo piękny szczeniaczek a pozniej jak bedzie szalał w domu, wył zeby go wyprowadzić na 2 godzinny spacer, demolował sprzety bo bedzie calutkimi dniami siedział samiutki w 4 scianach to sie oda do schroniska!!!! teraz odpowiedz na twoje putanie: PIESKI BEAGLE to bardzo zywiołowe psy, wymagaja bardzo duzo ruchu wiec jesli jestes domatorką to odpusc sobie....poza tym kup sobie ksiazke i pioczytaj nim kupisz psa pewnie dzieku na urodzinki:(

Gość Kaskaaaaa...
HHHFFFFFFFFFFFFFF masz juz beagla i sie pytasz???a co rozczarowalas sie pieskiem????pewnie juz myslisz o schronisku lub drzewie w lesie:( Boziu co za ludzie:(

Gość skoczylasa
Beagla nie mam, ale mam mieszańca, który coś tam ma z beagla. Jak był maly, to to był wcielony diabel. niszczyc to tak może nie niszczył, raczej tak jak przecietny pies niszczy, jak mu zęby rosną, ale nic a nic nie sluchał. Owszem, komendy znał, w szkołach szkolony ;), ale to tylko jak na smyczy i jak był smakołyk. Jak spuscisz ze smyczy - to szukaj wiatru w polu. Stoisz na łące jak debil, a pies lata to tu to tam, a jak jeszcze zobacy zająca czy sarnę, to możesz pół godziny wołać i sie nie dowołasz. Teraz juz sie trochę uspokoil, ale dalej jest żywym, ruchliwym i pomyslowym psem. Ogólnie beagle to nie jest rasa specjalnie łatwa do ułozenia, raczej nie jest to pies "wierny towarzysz", tylko inteligentny, sprytny pies z wieloma pomysłami i z dużą potrzebą niezaleznosci. Musi pobiegac, pogonić, pokopac doły. Jak dla mnie to są bardzo fajne cechy, bo wkurzają mnie takie psy, co cały dzień sie wgapiają we własciciela i chcą mu odczytac kazde życzenie z oczu.

Gość HHHFFFFFFFFFFFFFF
KASKAAAA ZANIM GO KUPIŁAM TO WIĘCEJ KSIĄŻEK NIŻ TY PRZECZYTAŁAM O TEJ RASIE I NIGDY BYM GO NIE ODDAŁA - SAMA SOBIE SZNUR KUP I SIĘ POWIEŚ NA DRZEWIE