Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wolna i szczęśliwa

kto jest dzisiaj równie szczęśliwy jak ja? :-D :-D :-D :-D :-D

Polecane posty

Jestem cholernie szczęśliwa, dzisiaj osiągnęłam kolejny cel w swoim życiu i już nie mogę się doczekać, żeby odhaczać kolejne punkty, jakie sobie zaplanowałam do realizacji na najbliższe lata... :-) Do tego już czuję wiosnę i nic mi więcej do szczęścia nie trzeba... Podzielcie się swoim szczęściem, bo wszędzie tylko same smutne i dołujące tematy... a jak wiecie, szczęście - to jedyna rzecz, która się mnoży jeśli się ją dzieli :-) Więc? Kto jest jeszcze zayebiście happy? :-D :-D :-D 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość fiojiiw
po raz pierwszy nie zlałaś się do łóżka - super

Gość katiuszaa
podziel sie ze mna co sprawia ze jestes tak szczesliwa? Potrzebuje pozytywnej energii.

Gość sddrgrsd
napisała - nie leje do łóżka

Gość maluszaMisza
Ja będę szczęśliwa w piatek bo po długim tygodniu moje kochanie do mnbie przyjedzie.

pewnie chłop obiecał ją zatrudnić bezplatnie, ale za to dozgonnie na szmacie i w garkuchni sory, to się nazywa - oświadczyl się jej :)

fajnie, że ktoś wreszcie zamiast narzekać napisał o swoim szczęściu. Ja też jestem szczęśliwa, gdyż mam urlop w pracy, zaliczyłam kolejny semestr studiów, a poza tym chyba wiosna już idzie, bo słonce od czasu do czasu zagląda mi do okna

Gość sdfasfsad
wolna i szczęśliwa Będę równie szczęśliwy jak Ty,jeśli się spotkamy i dasz sobie wylizać cipuszkę :P

przestańcie...nie psujcie jej tego:) ja szczęśliwa nie jestem, ale też nie jestem nieszczęśliwa. szczęśliwa będę jak dostanę się na medycynę, co na pewno się nie uda...

Gość szczęśliwa kociczkaaaa
ja jestem szczęśliwa :) szczęśliwa narzeczona swojego narzeczonego :) oświadczył mi się pare dni temu w górach :)

Gość golciaa
nie jestem szczęśliwa bo nikt mnie nie bolcował od 5 dni :( :(

Gość he didn t even say goodbye
to ja jestem bardzo barzdo nieszczesliwa to co dawalo mi szczescie przez ostanie 2 miesiace bylo zludne

dziękuje :) a ty ewa widze że żal dupe ci ściska , no cóż.... Miłego wieczorku :)

Gość ciszę się razem z Tobą
ja też jestem szczęśliwa:D i oby to trwało jak najdłużej:D:D:D

wiesz... ja jestem szczęścliwa nie tylko dzisiaj no, ale ja nie wieszam szczęścia na męskich portkach i tym się zasadniczo różnię od większości z was

mój bardzo mnie zaskoczył... i to w górach,mm.. taka jestem szczęśliwa.. już narzeczona :) :)

Gość a ja w tym roku
mam 30 rocznicę ślubu. Dzieci już dorosłe, zdrowie dopisuje i co najwazniejsze, mąz o mnie dba. :D

Gość pozdrawiamy kierowcówsilvercar
ja;) widziałam moje kochanie:classic_cool:👄

Ja mialm doła - maż zrobil mi przykrość, chciałm się zaszyc pod kocykiem, ale posluchałm muzyki i jest lepiej. Zaraz zrobie obiadek. Tez mam urlop, tylko w sobote mam egz a nie chce mi sie uczyc :(

Gość me toooooooooo
Ja się dopisuję :):):):) leżę sobie wygodnie, piję kakao:P i czekam na ukochanego, jedziemy na zakupy, a której kobiecie to nie sprawia radości? pozdrawiam ;)

Gość a ja w tym roku
Nela nie martw się, mam nadzieję, ze to naprawdę nic poważnego. Zobaczysz kiedyś, ze często wyolbrzymiamy pewne sprawy. Powiedz sobie - nic to, to nie tragedia. Chyba, że naprawdę zrobił Ci jakieś świństwo, to drań! Życzę uśmiechów na twarzy :D

a ja w tym roku, nie nie zrobił świństwa...to chyba wynik róznicy postrzegania świata przez kobiety i mężczyzn :) Ja płakałam a założe się,że on nie ma bladego pojęcia o co chodzi i mysli,że to foch...

Gość ja też jestem
szczęśliwa na maxa!!!!!!!!!!!!!! Właśnie podpisałam umowę na stałe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D Jupi!!!!!!!!!!!! :classic_cool:

Gość sołsad!
Ewa 33- jezuu zazdrościsz im?Stara frustratko :O to,ze Ciebie nikt nie chce nie znaczy ze musisz byc wredna:O