Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polisshnicegirl

POSYŁACIE SWOJE DZIECI NA RELIGIE W ZERÓWCE?

Polecane posty

Gość polisshnicegirl

i 1klasie? jesli naucza ksiadz, nie boicie sie? teraz tyle tego molestowania i gwałcenia dzieci przez ksiezy

tak. Zgwałci na oczach tych dwudziestu paru osób. Pierwszą chyba ciebie:-o Ja czytam takie cuś to nie wiem czy się śmiać czy płakać

Gość polisshnicegirl
przeciez takie malenkie dzieci najlatwiej im molestowac, moja siostra jest w gimn. i tam katecheta łapie dziewczeta za posladki, z tym ze gimazjalistka przyjdzie do domu i sie poskarzy a takie male dziecko niekoniecznie. ja swojej córki nie posle na religie

dobrze że wrzucasz wszystkich do jednego worka. Ja słysząłam że każdy Polak to pijak. Pewnie więc twój mąż też nieźle daje w banie.

a w ogóle nie prowokuj marnych dyskusji które pewnie skończą się pyskówką. Nie posyłasz to nie- ja poślę bo tak. I nie muszę się tłumaczyć czemu. Powodzenia

Gość skoczylasa
Wśród nie-ksieży tez jest troche pedofili. Chcesz dziecko odizolowac od ludzi? Ucz swoje dziecko, że jak mu się nie podoba, że ktos je dotyka albo stoi za blisko, to ma tego swojego głosu posłuchac i sie odsunąć albo powiedziec - proszę mnie nie dotykać. I powtarzaj, że ZAWSZE może ci o wszystkim powiedzieć, nie wyśmiejesz go, potraktujesz powaznie, że do ciebie ma walic jak w dym. Tym więcej zdziałasz niz jakimiś bezpodstawnymi podejrzeniami wobec jakichś dziwnie dobranych grup

Gość pSZedSZkolanka
Rodzice z różnych powodów nie posyłają dzieci na religię, ale z argumentem molestowania to jeszcze się w mojej "karierze" nie zetknęłam... Zresztą...w mojej grupie na religii poza księdzem jestem jeszcze ja - najczęściej uzupełniam dziennik albo robię jakieś pomoce/dekoracje itp. więc mimowolnie obserwuję co się dzieje - nie ma opcji, żeby wydarzyło się coś złego.

Gość bukaa
Kurde, co prawda u syna jest katachetka, ale zajęcia z tenisa prowadzi facet. Chyba wypiszę mu zwolnienie z wf-u. :o