Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawka35

dlaczego mężczyźni boja sie kobiet? czego sie boją?

Polecane posty

Gość wawka35

Witam, proszę o opinie szczególnie Panów, bo oni chyba więcej na ten temat mogą powiedzieć. Dlaczego najpierw dążycie do poznania kobiety, zaimponowania jej, zdobycia jej względów, a później zazwyczaj nagle uciekacie??? Cenicie sobie na początku pewność siebie, konkretne podejście do życia, niezależność,a niedługo potem boicie sie tego? Dlaczego zawszeam wrażenie, że boicie sie i nie jesteście pewni siebie? Proszę, napiszcie na czym to polega. Ja zachodzę w głowę i jest mi bardzo przykro, gdy spotyka mnie to kolejny raz.... Piszcie tu na forum , lub wawka.35@gazeta.pl

Gość hoohoo
wiesz czego sie boja? ano wizji tego że zawsze bedzie tak samo, że zawsze z ta sama osobą:o że im sie to znudzi nawet jak pozornie bedzie zupelnie dobrze

Gość ahaha
bo cie lepiej poznaja i stwierdzaja ,ze jednak jestes denna i to nie to :O

"Dlaczego najpierw dążycie do poznania kobiety , zaimponowania jej, zdobycia jej względów, a później zazwyczaj nagle uciekacie?" uciekamy przed tymi, przed którymi o bliższym poznaniu należy uciekać...

moze spotykałaś samych mitomanów i bajkopisarzy najpierw nakłamali ,a potem jak przyszedł czas na weryfikację to dali nogę :D

Gość ouhj
widzisz bo to jest tak jak z samochodami po pewnym czasie nawet nowe autko nam sie nudzi i chcemy pojeździc czyms innym:D:d

Dlaczego najpierw dążycie do poznania kobiety , zaimponowania jej, zdobycia jej względów, a później zazwyczaj nagle uciekacie???" Ja tam od takiej jednej nie uciekłem i nawet nie zamierzam :D Musisz uaktualnić dane na tematy mężczyzn

"widzisz bo to jest tak jak z samochodami po pewnym czasie nawet nowe autko nam sie nudzi i chcemy pojeździc czyms innym" człowieku - idź na jakąś terapię... Jak widzisz fajną laskę, to szukasz kluczyków do niej? :P

Gość okuwaa
zawsze szczery to regres :O

Gość ouhj
komiczne ale ty tepy jestes ja pierdole myslałem ze zatrybisz i pociagniesz dalej naprawde nie skumales ze napisałem to specjalnie apropo tego pierwszego w innym temaci?? nara

zawsze szczery to regres" niech ci będzie jak chcesz koniecznie by tak było :D

"myslałem ze zatrybisz i pociagniesz dalej naprawde nie skumales ze napisałem to specjalnie apropo tego pierwszego w innym temaci?? " "a propos" się to pisze, skoro tak już o trybieniu sobie gadamy :P

Gość od fajnych
dziewczyn nikt nie ucieka co innego stare wariatki

Gość ouhj
chyba chodziło Ci o znajomosci ortografii ktora nijak ma sie do trybienia a Ty po prostu jestes...malo błyskotliwy ; )