Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam torby

fajna ta torba? warto kupić?

Polecane posty

Gość mnie się nie
podoba

zależy jakiej potrzebujesz torebki - jesli biegasz z nią codzien do pracy i nosisz w niej caly swój dobytek łącznie z kosmetyczką, papierami, kalendarzami itp to na pewno byłoby Ci w takiej wygodnie, ale jeśli torebka stanowi dla Ciebie raczej poręczny dodatek, ozdobę to radzilabym cos hm... lżejszego, delikatniejszego? ta torebka kojarzy mi sie właśnie z zimowym, wygodnym workiem na ramię który nie będzie zsuwał się z grubszego płaszcza czy kożucha. na wiosnę i lato z kolei fajnie sprawdzają sie różnego rodzaju kuferki, i inne mniejsze wynalazki :) brąz mi sie akurat nie podoba ale to juz rzecz gustu, w zeszlym roku na lato kupilam sobie torebke w Quazi - białą w czarna kratę - tez miala to byc alternatywa od wszystkich powtarzalnych i posiadanych przeze mnie kolorów, no i trafilam w dziesiątke ;)

Gość sdwertyu
a mnie sie nie podoba,moze ze wzgledu na kolor,wybrałąbym w innym kolorze

Gość szukam torby
a jakie kolory torebek są teraz modne?

Gość szukam torby
powiem wam jeszcze, że najchętniej kupiłabym kilka sztuk, w róznych kolorach i fasonach, ale niestety musze zadowolić się jedną na jakiś czas :)

Gość ulka.kulka
nie jest zła ale raczej dla kobiety koło 40 chyba że tyle masz to będzie dobra. jeżeli jesteś młodsza to może coś bardziej wystrzałowego

Hmmm nie za tą cenę. 110 zł to dużo jak za torebkę z allegro zwłaszcza że jeszcze nie dawno trwały wyprzedaże. Można było kupić torebkę worek za śmieszne pieniądze. No i jeszcze kwestia gwarancji na allegro jej nie ma. Co prawda z eko ale śmiało mogła bym polecić torebki worki z mango bo służył mi przez 2 lata a ich cena na wyprzedaży to 70 zł. Ja uznaje zasadę że dodatki tworzą strój więc powinny być wyraźne z jakimś stylem. Mogą być klasyczne ale te dla mnie są nudne nijakie. Oczywiście to moja opinia i mój gust. Ja wole kupić coś z porządnego eko która posłuży mi przez rok , pół roku codzienne potrzeby a za pół roku wymienić na inną nową niż kupować naturalną skórę która niby posłuży mi na kilka lat ale po prostu mi się znudzi bo będę ją nosić codziennie. A i zwracam jeszcze raz uwagę porządne eko a nie ceratki. JA postawiła by ma coś takiego : http://shop.mango.com/ficha.faces?id=43601054&state=she_060_IN (w kolorze miodowym)