Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajajaajajja

ile powinna wazyc dziewczyna 172?

Polecane posty

Gość ajajajajajaajajja

mam 14 lat mierze 172 i waze 43kg kazdy gada ze jestem chuda czy cos jem itp a jem normalnie i powiedzialabym ze nawet duzo niestety nie widac po mnie nic .. dietetyk pomoze?

powinnaś zwiększać swoją wagę tak aby koło 18 roku życia ważyć jakieś 60 kilo.

Gość przestan wymyslac
ile powinna wazyc, jakie powinna miec wymiary...a czy wszyscy maja scisle okreslone wymiary i wage? nie wymyslaj a inni niech sobie gadaja co chca. Masz dobra przemiane materii i tyle, tym bardziej ze masz 14 lat...jak bedziesz miala 19-20 to budowa ciala sie zmieni. Nie widze sensu isc do dietetyka...zreszta ja np. waze 54 kg przy 160 cm a wygladam szczuplej niz kolezanka ktora wazy 50 kg przy 167 cm...pamietaj tez ze tluszcz wazy mniej niz miesnie

Gość fuzzywall
ja bym powiedziała że 55 -60

Gość ajajajajajaajajja
ale nie rozumiem czemu nie moge przybrac na wadze jem normalnie sniadanie, cos w szkole, obiad, podwieczorek i kolacje geny?? moj tato jest w sumie wysoki i szczuply ale tez nie jakis patyk a moja figura to masakra:(

Gość jaa850
za chuda ja mam 20 lat i 172 wzr i waze 49 kg i jest ok

Gość ajajajajajaajajja
a czy waga moze miec cos do tego ze nie dostalam jeszcze miesiaczki? moja mam dostala wczesnie, moja siostra tez wiem ze powinno czekac sie do 16r.ż ale jesli waga jest powodem to ja juz sama nie wiem ..

Gość fuzzywall
no to jedz nadal normalnie i ciesz sie ze jestes chudziutka, w ciągu pare lat i tak przytyjesz bo nadal rośniesz.

jaa850 -> ok? a masz kobiece kształty czy wyglądasz jak dziewczynka? ;D autorko -> zacznij ćwiczyć abyś przybrała na masie mięśniowej a przy okazji modeluj sylwetkę ;)

Gość hoohoo
powinnaś wazyć tyle zeby sie z ta waga dobrze czuć;) jak czujesz sie za chuda to przytyj, ale jak uwazasz ze jest OK to nie warto

Gość regres to uczuciowy gej
masz 14 lat ciagle rosniesz, rozwijasz sie, dlatego jestes chuda, odzywiaj sie dobrze i gadaniem sie nieprzejmoj, dorosla kobieta jakby tyle wazyla to bardzo zle ale nastolatki rosna

Gość jaa850
leviatan uwazam ze mam piekne kobiece ksztalty, autorko skoro nie dostalas jeszcze miesiaczki to wszystko jest ok, bo jak dostaniesz to przytyjesz w tyłku i udach kazdy tak ma

Gość regres to uczuciowy gej
jakie kobiece ksztalty?? ona wlsnie sie rozwija i bedzie sie ksztaltowac przynajmniej do 18, no oczywiscie piersi itpma ale to jeszcze nie koniec

jaa850 -> miseczka A i tyłek podobny do męskiego to nie są kobiece kształty ;]

Gość taka jedna z podlasia
Ja do 23 roku życia przy wzroście ponad 170 ważyłam 47 kg i też ciągle słyszałam jaka to jestem straszliwie chuda, blada itp... Teraz mam 26 lat i ważę 59 kg, uważam, że wreszcie wyglądam jak należy, ale teraz słyszę w kółko: ooo jak ty mocno przytyłaś, ooo ty to masz teraz dupsko, tobie niczego nie brakuje... Generalnie ważne jest to żebyś polubiła swoje ciało takie jakie jest, a już na pewno miała w dupie zdanie innych o twojej figurze! :classic_cool:

gdybys miala 20 pare lat i taka samą wagę, wówczas mogłabyś myslec ze cos nie tak. na razie rosnij dziewczyno i ciesz sie dobra przemiana materii :) ja mam Twój wzrost i waze 3 kilo wiecej, ponoc jestem za chuda ale w moim wlasnym odczuciu wyglądam w sam razi :P

Gość jaa850
wlasnie ze mam miseczke b 80 i tylek mam ok !!!!!