Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakub27

praca maturalna

Polecane posty

Witam. Pisze prace na tematOd herosa do pantoflarza - różne portrety mężczyzn w literaturze polskiej i obcej nie wiem jakie dobrac lektury do literatury obcej pomóżxie mi . Czy możę być Dżuma??

Hm.... no tak sądziłam, że Dżuma odpada to lipa :(

dżuma - paru stało się nieboszczykami, a to akurat między herosem a pantoflarzem

Więc jakie inne lektury można wziąc do tego tematu z literatury obcej oczywiście?? bo już się pogubiłam:(

proszę podpowiedzcie mi jak wiecie :( przynajmniej dwie

Gość o dzieciątkach dzieciach dzidz
jakub jesteś kobietą ? 🖐️

Gość praca_maturalna
Witam. Zajmuję się pisaniem Prezentacji Maturalnych za zamówienie. Pisaniem zajmuję się już dłuższy czas. W skład prezentacji wchodzi:Bibliografia, konspekt, tekst prezentacji. Gratis dorzucam też czasami przykładowe pytania egzaminacyjne + odp. Cena jest do uzgodnienia. Ponadto piszę prace Inżynierskie z Budownictwa a także Prac Dyplomowe z BHP. Kontakt ze mną : GG : 45191871 Wysyłam kawałek Prezentacji do wglądu Dla Was Sprawdź Sam !

Gość z wzgórz i lasów łania
może przedstaw nie bohaterów dynamicznych tylko bohaterów będących herosami i pantoflarzami oddzielnie, że nie zmieniają się w nich. porównaj ich ze sobą na przestrzeni lat i zmian kulturowych. mogłabym się pojąć napisania takiej pracy.