Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OjBoli23

co na ból pęcherza bez recepty?

Polecane posty

Gość OjBoli23

jak w temacie.. dzis mnie wzielo, do lekarza moge isc dopiero za kilka dni a teraz bym chciala cos zapobiegawczo na pieczenie i te cholerne uczucie pelnego pecherza, choc pusty..

Gość zaraz skoczę
furagin albo urosept, któreś z nich jest bez recepty :P

Gość Na to nie ma nic ani z recepta
ani bez a na wyleczenie - duzo pic, cytryna, herbata z zurawina

Gość przestan wymyslac
UROSET...kup tez sobie herbatke zurawinowa

Gość anetttkaaa
urinal ... ale mi nie pomaga :( za słabe ja tylko FURAGINUM ale to na receptę ale podobno w niektórych aptekach można dostać bez ...

Gość bez recepty to tylko
Urosept, albo Urinal ale czy pomoże? Może zapodziała ci się jeszcze gdzieś Furagina?

Do tego kup sobie sok żurawinowy - ale taki z apteki lub zielarskiego, nie z marketu ;) + bardzo pomagaja nasiadówki z rumianku: Zaparzasz rumianek, czekasz, że będzie gorący parował, ale już tyłka nie odparzał i robisz sobie elegancką nasiadóweczkę :)

Gość kreamyybutt
żurawit bez recepty albo furagin ale z recepta, idz na pogotowie, powiedz jakie masz objawy i dadza ci recepter przejdzie po godzinie;)

Gość Kryśka19
na dolegliwości związane z układem moczowym ja mam w domu taki oto specyfik: http://www.shoppydoo.pl/search.aspx?search=DAGOMED+PHARMA+SP.Z+O.O.+DAGOMED+13+uk%C5%82ad+moczowy&categoryid=238&minprice=&maxprice=&f=&fromCategoryId=238

Gość dodałem dfo ulubionych
tylko furagin, a reszte możeta w dupę wsadzić Fotydze. PO tych urosanach, to dostłem takiego zapalenia pęcherza,że lekarz mi przepisał jakies tylko trzy tabletki. Po pierwszej, pomogło, trochę, ale miałem koszmary, po drugiej, pomogło trochę, ale jeszcze gorsze koszmary, po trzeciej jak ręka odjął i sikanie całą rurą....

Gość może to
a VILAAAA-ul stodolna w OSTRAWIE -tam musisz sie ze mną udać,przeżyjesz tyle szcześcia i miłości,ile tylko twoja du**a wytrzyma,a gu**o powie kto tam.Skąd jesteś ja z łódzkiego-jeżdze dwa razy w miesiącu i jestem wyluzowana,na miejscu cały serwis zapewniony,dysko,hotel,bufet,sex,abort- jeżdze okazjami ,wynagradzam d...ą kirowcy zadowoleni ja też

Gość może to
www. OSTRAWA ul Stodolna.cz

Gość piwko booooo......
moczopędne-wysikujesz bakterie,i masz faktycznie pełny pęcherz.Zapodałabym też coś przeciwzapalnego-nurofen max,ibufen(coś z ibuprofenem)i termofor na brzuszek:O