Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondyna:)

nowa grzybica pochwy

Polecane posty

hej:) mam taki problem czy grzybica pochwy charakteryzuje się upławami? bo mnie nic nie swędzi jedynie mam taki białawy jak ser śluz no i leci ze mnie to tak jakoś dziwnie, żadnych innych objawów typu swędzenie, pieczenie nie mam i tak się zastanawiam czy to jest grzybica? jak myślicie?

Gość ja nie miała m pieczeniaaa
ja nie miała żadnego pieczenie, a okazało że mam dużą infekcję...bardzo się zdziwiłam, ale bywają też bez objawowe...

Gość sdfasfsad
to to jest serowate czy takie sluzowate/ropne bialawe? jak to drugie to moze byc chlamydia czy inna infekcja bakteryjna. jak nie ma brzydkiego zapachu i jest serowate to pewnie grzybica

bardziej serowate, a zapach jest po stosunku taki jakby zgniłe ziemniaki:P

Gość sdfasfsad
od stosunkow to ja sie narazie polecam powstrzymac :) i szoruj do gina

no byłam dostałam gynalgin i jeszcze coś tam, ale okropnie nie lubie brać leków dlatego tak pytam

Gość sdfasfsad
nie badz glupia i nie diagnozuj ani nie lecz sie sama. idz do lekarza. to co lekow nie bedziesz brac? a wiesz jakie moga byc skutki? wspolczuje partnerowi

Gość sdfasfsad
a sorry nie zrozumialam napisalas ze juz bylas. ;) bierz ten lek a jak skonczysz pojdz sie przebadac czy juz wszystko ok

będę musiała nie mam wyjścia tylko boje się skutków ubocznych bo u mnie zawsze jakieś występują

aaaa i czy partner też musi się leczyć?

Gość sdfasfsad
tak twoj partner tez powinien dostac leki bo potem moze cie zarazac. nastepnym razem jak przejdziesz sie do lekarza to zapytaj

Gość Trogeigienia
Ale Gynalgin to lek dopochwowy, miejscowy, więc nie powinno Ci nic być ;-) A tak, upławy już są objawem infekcji, najczęściej dochodzi do tego swędzenie, ale nie zawsze jest obowiązkowe :-) A ten Gynalgin to trochę bardziej na bakterie niż grzybicę! Ale może pomoże, jeszcze jak dokupisz sobie np. Lacibios Femina, żeby obniżyć Ph i uregulować stan mikrobiologiczny w pochwie, to powinno być ok!

Gość agula8
takie serowate upławy to jest jeden z bardziej typowych objawów grzybicy pochwy, często towarzyszy temu swędzenie i pieczenie ale nie zawsze. Użyj leku który przepisał Ci lekarz, ja dodałabym do tego probiotyk doustny-provag i ograniczyłabym słodycze i cukry w diecie ( cukry sprzyjaą grzybicy).Możesz dodatkowo zakwaszać sobie orgaznizm ; sok z cytryny, sok z żurawiny itp. Jesli upławy się nie unormują to wróć do lekarza ii nalegaj na posiew z pochwy, wtedy łatwiej dobrać odpowiednie leki.