Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miedziany lczek

sprawa dotyczy męża

Polecane posty

Gość miedziany lczek

zapisałam dziś dziecko do przedszkola,we wrzesniu będzie mialo trzy latka,a moj maż zamiast sie ucieszyć , to powiedzial mi tak cytuje:A jeśli nie będzie w stanie iśc jeszcze do przedszkola(chodziło mu o to ze jeszcze malo mówi),i czy powiedziałam pani dyrektor przy zapisie iz nie jestem pewna czy napewno go dam od września z tych właśnie względów o których jest w nawiasie.....Mój mąż jest chyba niedorobiony??????albo nie chce bym poszła do pracy.

Gość sołsad!
hahaha niedorobiony :D:D pewnie chce miec wszystko gotowe pod nos :D

Gość miedziany lczek
ja to odczułam tak jakby nie był zadowolony.

Gość szukam torby
ojej, pewnie po prostu martwi się, czy maluch poradzi sobie w grupie, ale nie powinien mieć obaw - moja córka poszla w ub. roku do przedszkola, sama mówiła już świetnie, wyraźnie i na temat, ale wiele dzieci nie potrafiło zbytnio sie wysłowić lub mówiło niewyraźnie - i co z tego? żaden kłopot, przedszkole to nie studia, dziecko powinno mieć kontakt z grupą rówieśniczą, to zdrowe dla jego rozwoju mąż nie zdaje sobie pewnie sprawy, jakie to ważne dla dziecka i ile taki maluch potrafi się podciągnąć - moja wydoroślała, nauczyła się wielu rzeczy, z chęcią chodzi do przedszkola, choć niestety połowę kazdego miesiąca przechoruje

Gość odpowiem też ......
to trzeba było mężowi odpowiedzieć że właśnie po to ma iść do przedszkola żeby zaczął lepiej mówić ....nabyć zachowań społecznych z innymi dziećmi itd....

Gość miedziany lczek
No to co mam zrobić,lub powiedzieć meżowi.

Gość szukam torby
co zrobić? nic nie zrobić, a juz napewno nie wypisywac dziecka z listy, mąż musi zrozumieć - no chyba że nie napisalaś wszystkiego i tak naprawdę mąż zrobił ci awanturę z tego powodu - wtedy powiedz mu, że chyba nie chce, żeby dziecko wyrosło na niezsocjalizowanego dzikusa, bez podstawowych umiejętności

Gość miedziany lczek
nie zrobil mi awantury,ale znam go troszke,i wyczuwam że jest niezbyt szczęśliwy.A ja to robie by pójść do pracy,aaaa czasem mi słów brakuje.

Gość miedziany lczek
.>>>>>>>>