Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetttkaaa

POMOCY POMOCY POMOCY BŁAGAM !!!!!!!

Polecane posty

Gość anetttkaaa

Cześć wszystkim od razu napiszę że chciałabym prosić o normalne wypowiedzi ... jeżeli ktoś chce mnie krytykować to lepiej niech pójdzie na inne forum ja proszę o odpowiedź ludzi którzy mi pomogą ... A Więc wybieram się na studia do Krakowa Mam zdany polski na poz. podst. i angielski . ale nie zdałam geografii i w tym roku poprawiam ... Chciałam was się zapytać czy orientujecie się gdzie można studiować w Krakowie ... chodzi o to że moja matura nie wygląda najlepiej (nie jestem orłem ) ale bardzo mi zależy na wyższym wykształceniu ... w życiu różnie bywa .... Nie chcę iść na uczelnię gdzie sobie nie poradzę a nie mam do kogo się zwrócić aby mi doradził ... Mam też problem z kierunkiem myślałam o resocjalizacji ale czytałam artykuł i pisze tam że to najbardziej oblegany kierunek ... teraz już nie wiem ... pedagogika to samo .... dużo osób to studiuje .... Jestem silną kobietą z silnym charakterem nie boję się wyzwań i chciałabym studiować coś fajnego ale takiego żebym mogła sobie poradzić ... moją ciemną stroną na pewno jest matematyka , fizyka , chemia !!! Jeżeli ktoś z was ma informacje na temat studiów w Krakowie to bardzo bym prosiła o pomoc ... Chodzi też o to aby się na takie studia dostać .... z góry dziękuję i czekam na waszą pomoc

Gość sołsad!
resocjalizacja jeszcze ujdzie ale pedagogika psychologia etc porażka. w ogoóe na jakie studia humanistyczne nie pojdziesz będą one 'oblegane' wszyscy Ci bedą radzili na polibudę... ale tam trza mieć ścisły umysł.

Gość anetttkaaa
a prawo ? Teraz kończę w tym roku Prawo i Administracja Studium może dalej kończyć to a nie pakować się w coś innego ?

Gość anetttkaaa
chodzi mi o to że kontynuować kierunek prawo lub administrację