Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura K.

proszę o radę!! dziewczyny jak myślicie? ważne....

Polecane posty

Gość laura K.

cześć dziewczyny, mam pytanie sprawa jest taka współżyłam ze swoim partnerem w ostatni dzień miesiączki i dwa dni po... cykle mam nieregularne... czy jest możliwe że mogłabym zajść w ciążę? wiem że plemniki 72 h mogą przeżyć... jak Wy to oceniacie??

Gość laura K.
nikt mi nie pomoże?

Gość zawsze jest
jakiś mały procent zajścia,ale to zależy czy było z zabezpieczeniem czy bez.

Gość entilka
przypadki zajścia w ciąże w czasie okresu się zdarzają szczególnie jak jest nieregularny, nie mam zamiaru straszyć tylko po prostu jest taka możliwość jednak dużo mniej prawdopodobna niż w dni płodne. Po tygodniu możesz zrobić test ale raczej bym sie nie martwiła zbyt.

Gość laura K.
bez zabezpieczenia plus skończenie we mnie... chcemy mieć dziecko :) więc jeśli byłabym w ciąży to bym się cieszyła...

Gość plemniki moga żyć
nawet i tydzień!!! ale to kwestia bardzo indywidualna!!!! trzymam kciuki, żeby test wyszedł pozytywny ;) ps. kontrolujesz jakoś cykle? mierzysz temperaturę, robisz testy owulacyjne? bo przy nieregularnych cyklach cięzko jest zaciążyć (wiem coś o tym :/)

Gość laura K.
tak, mierzę temperaturę, staramy się drugi miesiąc... testów owulacyjnych jeszcze nie robiłam... 16 ide na wizytę do swojego lekarza i wtedy zobaczymy. chciałabym żeby się udało... przez pewien czas leczyłam się na torbiel, która mi zanikła... mam nadzieję że teraz będzie już tylko dobrze... :)

Gość laura K.
a Ty miałaś nieregularne cykle? po jakim czasie zaszłaś w ciąże? czy starasz się nadal...?