Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość udkwowkskw

czy to dobry prezent dla chlopaka na walentynki?

Polecane posty

Gość udkwowkskw

Mam 19 lat,on 24. Kupilam juz ramke taka w mare lepsza a nie jakas badziewna, wloze do niej nasze wspolne zdjecie. Wiem ze ono sie mu bardzo podobalo wiec wybralam wlasnie to. Niestety nie mam takiego ktorego on nie widzial;/ myslicie ze taki prezent mu sie spodoba? to jest odpowiedni prezent wg was? Bo mi sie wydaje ze na walentynki to raczej jakis drobiazg sie wlasnie kupuje.

Gość udkwowkskw
Piszcie co o tym myslicie

Gość zatroskana ania
dobry prezent:) spokojnie możesz mu ładnie zapakowC I DAC DOŁĄCZ DO TEGO JAKIs gadżet, np lizaka serduszko i będzie okey

odpowiedni, doloz do tego serce z czekolady i jak znalazl, albo kup do tego bilety do kina :-)

Gość udkwowkskw
to dobrze:) bo najpierw tez tak myslalam ze dobry a potem jakos dziwnie zaczelo mi sie wydawac ze moze troszke dziecinny;/

Gość udkwowkskw
no i szczerze mowiac nie myslalam o tym zeby cos jeszcze dokupowac. Nie wystarczy tylko to waszym zdaniem?

Gość piiwonia
Ja też myślę że dobry. Taki orginalny i nie szkodzi że już widział to zdjęcie. A czy chłopak domyśla się co dostanie??

Gość udkwowkskw
Nie mysle ze sie nie domysla. Nie rozmawialismy wogole na ten temat. A wy co kupujecie swoim partnerom?