Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczątko

lubię informatyka :)

Polecane posty

Gość kurczątko

😘

Gość informatyk;)
a ja cie nie głupia kurwo

Gość Informatyk :)))))
a ja cie nie lubie głupia pizdo

Gość asiaspodlasia
Ja też. Ciekawe kim naprawde jest ten zamaskowany Superbohater:)

podszywy sie nie udaly bo jestem jzu czarny frajerzy. Wypierdalac sie uczyc. Kozaki internetowe. No co jeszcze macie do poweidzenia. Pokozacznie w necie chociaz bo w prawdziwym zyciu po feriach bedziecie znowu tepieni w szkole lepaki hahahahaha

Ja szczerze powiedziawszy nie przepadam. Pomijając odmienne upodobania - nie mam nic do analu, mimo, że sama nie preferuję, ale to kwestia indywidualna. Każdego sprawą jest to co lubi - i to nie mój interes. Razi mnie natomiast w Informatyku jego sposób wypowiadania się - wszystkich kolesi, którzy się z nim nie zgadzają wyzywa od "prawików" lub "gimnazjalistów na feriach" jest bardzo wulgarny, brakuje mun klasy i wdaje się w jakieś żenujące przepychanki słowne.

wiem wybaczcie mi . tak mam jak jestem pijany. ale to prawda wiekszosc tutaj to prawiki i gimnazjalisci na feriach i to jest prawda. postaram sie od jutra wypowiadac normalnie. no chyba ze znowu wypije sobie to wtedy nie. bedize dobrze

Wybaczcie teraz na chwilunie musze jeszcze poszukac freda bo go zgubilem pęstka.Pwnie popełzał gdzies bo nie wytrzymał psychicznej presji ktora jest efektem mojej nudy i świerzbienia rąk;)

do Troenna : 100% racji. brak klasy. to ma być prawdziwy facet z krwi i kości ? jeśli większość mężczyzn to jego naśladowcy to nie dziwi mnie ze nasza męska część społeczeństwa wygląda jak wygląda... żal :] a uważa się za poważnego i na poziomie,... hmm no coś takiego...

Gość oblubienica informatyka
Info come back!!