Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja wam powiem prawdę ;))

Koniec świata?? macie tu prawdę !!!!

Polecane posty

Gość ja wam powiem prawdę ;))

Ile razy zadajecie sobie pytanie, czy koniec świata będzie czy nie? Oj. Napewno nie raz ! Otóż tez tak miałam ... Większość ludzi właśnie z tego powodu odkłada swoje plany i zamiary, nie myśli o swojej przyszłości. Bo po co ?! Przeciez i tak zginiemy ;/... Większość matek obawia się, że nie zobaczy jak jej dziecko dorasta. A oto moje przekonania ! Przekonania 15-latki !!!! Końca świata nie będzie, a nawet jakby miał być to datę zna sam Bóg i tylko on jeden wie kiedy zakończy się życie na ziemi. Popatrzcie! Oni (media) chcą nam namącić w głowach. Im chodzi głównie o kasę...Szukają informacji, żeby mieć za co zyć, wymyslają brednie, żeby ludzie się bali, kierowali się nimi ://. Może nie jestem jakąś Babą Wang, czy Nostradamusem, ale z tego co wiem koniec świata miał nastąpić we wcześniejszych latach . i co ? jakoś jeszcze istniejemy:) . Pierwszą datę końca świata jako 2012 zapowiedzieli widząc kalendarz majów. Ojej ! Bo zobaczyli, ze kalendarz im się kończy w 2012. I to n ie problem wytłumaczyć. A może nie chciało im się dalej pisać? Teraz jakby ktos zapytał jakiegoś Maja o koniec świata to on by popatrzył na tego kogoś jak na idiotę i by nie wiedział nawet o co kaman. To jest zwykły wymysł mediów. Jest dużo różnych poglądów na temat 2012 roku, a żadna z nich się nie potwierdzi i media wyjdą na debili ! Ze wszystkimi pogladami będzie tak jak z kalendarzem . wielkie ździwienie bo ich informacje sie nie potwierdziły .. I weźcie to ludzie ogarnijcie . Przed samym 21 grudnia wszystko sie usunie z sieci i będzie normalka. Wtedy sie okaże ze o koniec świata chodziło im z tym jak nasi zagrają na euro 2012. :pp A OTO APEL DO LUDZI WIERZĄCYCH W TE BREDNIE!!: Nie wierzcie .. moze nie jestem najmądrzejsza ale wiem co mówię! Tez to przechodziłam .. Nie martwcie się tymi bredniami ! Twórzcie plany na przyszłość, cieszcie się z życia bo macie jedno i nie pozwólcie sobie głowy zabrudzić tymi pierdołami ; )) Życzę wszystkiego dobrego i powodzenia ;***

Gość I am alien
tusia---jestes glupia jak but , kto ci powiedzial ze koniec swiata ? bedzie tylko koniec zycia na ziemi ! a swiat dalej bedzie istnial 21.12.2012