Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdaje w tym roku

Prezentacja maturalna o szekspirze... Co można powiedziec?

Polecane posty

Gość zdaje w tym roku

Mój temat maturalny to: Nieśmiertelni bohaterowie szekspira. Wyjaśnij na wybranych przykładach na czym polega fenomen wiecznej aktualności jego dramatów. Co można powiedziec? Mniej wiecej wiem juz co porusze w swojej prezentacji ale może dacie jakieś ciekawe rady co dodać żeby urozmaicic prezentacje?

Gość parkan
ostatnim duupkiem był , nigdy żadnej panny nie zaprosił na kebab lub pizze i po kolacji przy kominku nawet nie pobzykał popijając wino lub browara

Gość zdaje w tym roku
tak.... to zapewne urozmaici wypowiedz :)

Gość zdaje w tym roku
Moze są tu jacyś fani szekspira i coś doradza?

Gość zdaje w tym roku
nic?>

Gość no..............
fenomen Szekspira polega na tym, że on rzeczywiście był fenomenalny:) wypożycz sobie kilka jego dzieł - niekoniecznie tylko tych z podstawy programowej typu: Romeo i Julia, Makbet..., lecz np. Poskromienie złośnicy czy Wesołe kumoszki z Windsoru i od razu będziesz wiedziała w czym tkwi talent/fenomen ich autora :P :) pójdź odo Teatru na spektakl - często odbywają się takie dla szkół w różnych miastach - może już byłaś:) i pomyśl nad własną reakcją na sztukę Szekspira, to ma być Twoja praca, Twoja opinia.

Gość no..............
* do teatru - miało być:P

Gość zdaje w tym roku
dziękuje za pomoc. Moze ktoś jeszcze?

Gość po co wybierasz
temat z którego jestes totalnie zielona. I na dodatek myslisz ze kafeteria to dobre źródło informacji. Krew mnie zalewa jak widze coś takiego. Swoją drogą też miałam prezentację o Szekspirze (chociaz nie tylko) , później zresztą zajmowałam się nim trochę na studiach i to jest TEMAT RZEKA. Napisano o nim TYSIĄCE ksiązek i prac naukowych. CO JEST Z TYMI LUDŹMI? :/

Gość fdsffds
Witam. Pisze prace maturalne na zamówienie. Mam ich już w swoim zbiorze ok. 100 prac. W skład pracy wchodzi: bibliografia, konspekt i tekst prezentacji. Dorzucam też czasami pytania egzaminacyjne. Praca kompletna, a cena nie jest zbyt wygórowana - 60 zł przelew. Prace piszę w ciągu kilku dni. Kontakt : e-mail : radekk8@vp.pl GG : 4840991 Kawałek do wglądu

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281