Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black hawk

spotkać się z chłopakiem, mimo że ma dziewczynę?

Polecane posty

Gość black hawk

on nie wie, że ja o tym wiem. Jest z nią od dwóch lat, podoba mi się :) mam motyle w brzuchu, gdy go widzę

Gość bfzc z
ja sie spotykam z zonatym :P

Gość black hawk
poznaliśmy się przez znajomych strasznie miło nam się rozmawiało... kręci mnie, ale MA DZIEWCZYNĘ.

Gość black hawk
chyba się spotkam... tylko jak o niej pomyślę :/

Gość bfzc z
nie ty powinnas mniec wyrzuty sumienia. ja ju znie mam, to nie ja slubowalam. (tzn mam wyrzuty sumienia boja tez mam faceta, ale nie obchodzi mnie juz to ze on jets zonaty:P)

Gość elizabettha
mam nadzieje ze kiedys jak spotkasz tego jednego jedynego ktorego pokochasz z calej sily, ze kiedys kolo niego zakreci sie inna i nie bedzie miala zadnych wyrzutow. wiem jakie to uczucie jak facet zaczyna krecic z inna, sama przez to przeszlam, ochydne uczucie... tylko pamietaj o jednym karta zawsze sie odwraca zrobisz krzywde jej, kiedys ktos zrobi tobie cos podobnego a moze nawet gorszego... nie rob drugiemu co tobie nie mile...

Gość kasiakochasia;))))))
Ciekawe suko czy byś miała robale w brzuchu jakby on sie z inną spotykał bedac z Tobą;/;/;/!!!

Gość bfzc z
gdyby facet byl fair to nawet nie spojrzal by na inna :o zupelnie nie wiem o co wam chodzi :o gdyby facet nie chcial to by nie szedl z inna

Gość buahahahaha śmiać mi się chce
z takich idiotek. Jak tylko się z nim "zwiążesz" - przypomnij sobie, jak się poznaliście i miej świadomość, że JEMU posiadanie dziewczyny nie przeszkadza w rwaniu innych :D 🖐️

Gość black hawk
no właśnie... tego się obawiam. Szkoda mi dziewczyny, on mi się do niej nie przyznał, nie jest świadomy tego, że ja wiem o nich. I proszę nie wyzywać, trochę kultury!!!!!!!!!!!

Zrobisz jak zechcesz... Ja bym się nie spotkała. Żeby nie korcić losu... A dwa: Staram się żyć wg prostej zasady - nie rób drugiemu co tobie niemiłe.. I już:) Lubię mieć czyste sumienie. A ty rób jak chcesz. Pamiętaj, że to Twoje życie... nie jego.

Gość buahahahaha śmiać mi się chce
obawiasz się, że będąc z tobą też wywinie ci taki numer?:D Tylko się obawiasz?:D Ja jestem tego pewna. A ty nie będziesz wiedziała NIC, tak jak tamta dziewczyna :D No ale "widziały gały co brały" ;)

Gość black hawk
Nie przyznał mi sie ze ma dziewczyne kiedy uprawialismy sex! Trudno mi o tym mówic a jak ta dziewczyna sie o tym dowie?Tylko prosze bez podszywów mi tu!

Gość facet,który ma
dziewczynę i umawia sie z inną nie jest W OGÓLE interesujący bo nie ma zasad.Więc czym sie podniecasz dziewczyno, dupkiem?

Gość elizabettha
no widzisz ale nie jest fair, naprawde chcesz zeby miedzy wami do czegos doszlo? chcesz przyczynic sie do zranienia innej osoby? ja juz dowiedzialam sie jak to jest i nie chce zeby zadna kobieta poczula sie tak jak ja kiedys, jesli do mnie startowalby jakis facet a wiedzialabym ze ma kogos to zajebalabym go, przysiagam!

Gość bfzc z
chyba ze byc kochala a on ciebie...

Gość black hawk
zawsze u wad rozum ma przewagę nad emocjami? Bo tak właśnie brzmicie.... jakbyście nigdy nie dały ponieść się emocjom!

Gość black hawk
mam dylemat moralny, uczuciowy. Wiem, że to nie jest dobre z punktu widzenia rozumowego, ale uczucia podpowiadają mi coś innego

Gość black hawk
Decyzja zapadła. Spotkam się z nim.

Gość elizabettha
no to sie spotkaj, zycze ci rozczarowania!

Gość black hawk
no tak.. tak też się może stać. Chyba nawet byłoby lepiej, dla mnie, dla nas, dla nich. Zobaczymy.

Gość elizabettha
jakbys mogla to napisz co wyniklo ze spotkania...

Gość obyś kiedyś była w takiej
sytuacji jak tamta dziewczyna...

Gość black hawk
właśnie może byłam :P Skąd wiecie, że ona go kocha, a nawet jeżeli- to widocznie on jej nie kocha, skoro chce się spotkać z inną! Dlaczego najważniejsze jest jej szczęście? A on ma się dusić? Widocznie chce to zmienić, gdyby mu zależało, to by nie chodził sam po klubach i nie umawiał się z innymi kobietami na randki! On chyba też ma praw być szczęśliwy. Ja wiem, że w was się odezwała solidarność jajników, ale prosiłabym o obiektywną odpowiedź.

Gość a nie sądzisz
że skoro on jest w stanie zdradzic swoją dziewczynę dla ciebie to równie dobrze może zrobic tobie to samo?

Gość black hawk
ja nie wybiegam tak daleko w przyszłość- w związek. Traktuję to raczej, jako miłe spotkanie, żeby się poznać, pogadać, pośmiać =) Kiedy on będzie szczęśliwy, nie będzie ganiać sam po klubach, nie będzie się spotykać z innymi, proste :) Ja nie będę nikogo zmuszać do sztucznej, fałszywej miłości. Kiedyś tak robiłam i co? Tylko niepotrzebnie przedłużyłam związek, który bez fundamentalnej miłości OBOJGA partnerów nie ma szans na przetrwanie. Owszem, można poudawać miesiąc, dwa, może trzy... ale po co? Robienie sobie niepotrzebnej nadziei i odwlekanie w czasie.

no to widzisz nie znasz facetow! wiesz ilu jest teraz takich ktorzy maja zony, mowia ze je kochaja, maja dzieci, nie wyobrazaja sobie bez narzeczonej czy zony czy dziewczyny zycia, ale jednak probuja z inna zazwyczaj tylko seksu.. skad wiesz ze on nie chce cie wykorzystac? pomysl co to musi byc za facet ktory bedac z kims umawia sie z kims innym? najpierw niech zerwie, a pozniej bierze sie za inne! najpierw rozstanie a pozniej randki flirty z innymi, tak powinno byc. normalni, porzadni ludzie tak robia, widac ze on do nich nie nalezy! Amen.