Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tak bardzo boli

Mam 21 lat i jestem samotna, nigdy nie miałam chłopaka

Polecane posty

Gość Gość123456
Wiem, że to banał ale wszystko jest kwestią czasu. Prędzej czy później znajdziesz kogoś kogo pokochasz z wzajemnością. A wtedy nie będzie was można od siebie odkleić. ;) Ja osobiście wychodzę z jednego założenia - nie warto się spinać i szukać czegoś na siłę. Miłość przychodzi sama i to w najmniej oczekiwanym momencie. Opieram to na własnym doświadczeniu (chociaż akurat teraz jestem sam) ale również wynika to obserwacji ludzi w moim otoczeniu.

Gość MarcinUam87
No jak się jest atrakcyjnym to boli podwójnie . . . . .!!

Gość Gość123456
Cyrynova - takie kobiety od zawsze odstraszały i onieśmielały facetów. Chłop przy takiej dziewczynie traci pewność siebie i zamienia się w idiotę. W końcu wielu z nas boi się i odtrąca to czego nie rozumie. Musisz trafić na... konesera. ;) Są faceci którzy takich właśnie kobiet szukają. :)

Gość Cyrynova
Ale poniekąd mamy ten sam problem :) Nigdy nie miałam chłopaka tylko jakies tam byle co jak mi sie wlaczylo ajlowju :D Ale np. jak sie opierdziele i mam wyryw i ktos mnie zaczepia to robie z siebie istna kretynke a potem nie moge odzalowac jak zmascilam jakiegos fajnego kolsia :) no cuz na wszytsko przyjdzie czas ;)

Gość Cyrynova
A tam sranie w banie malowanie wydaje mi sie, że moje cechy charaktru temu nie sprzyjaja :D Mam dosc mocny chorakter i sama nie wiem jaki facet dla mnie bylby odpowiedni :)

Gość ween 101
Qrwa a ja myślałem że bycie dziewczyną jest takie proste !

Gość ween 101
[ Cyrynova A tam sranie w banie malowanie wydaje mi sie, że moje cechy charaktru temu nie sprzyjaja Mam dosc mocny chorakter i sama nie wiem jaki facet dla mnie bylby odpowiedni Ja wiem żaden ! Tak zwana alfa! Niestety mieć charakter to przekleństwo ale za to możesz sekte założyć..

Gość Gość123456
Widziałem już takie "przypadki" ;) Poradzi na to tylko facet z jeszcze silniejszym charakterem ale kiedy dwie takie osoby się dobiorą to wtedy idą iskry i klękajcie narody. ;)

Gość Cyrynova
Absolutnie sie nie zgodze, ze miec taki charakter to przeklenstwo :) wielu mezczyzn kreci taka Alfa :D Chociaż jakby było fajnie gdyby zanalazby sie taki z silniejszym i jeszcze ikry no Gościu muszę Ci przynać to by było to :D

Gość Gość123456
Tak jak napisałem wcześniej - są faceci którzy takich właśnie dziewczyn szukają i z takimi chcą się wiązać. Wszystko rozbija się o to kiedy staniecie na swojej drodze. ;) To by było coś... tego jestem pewien. Życzę Ci żebyś na takiego faceta trafiła. :)

Gość Cyrynova
Oj Gościu dziękuję :) Normalnie jestes taki kochany, że bym cie zadusiła :D

Gość Gość123456
A proszę bardzo. :) Miło wiedzieć, że się innej osobie poprawiło humor kilkoma zdaniami. A że byś mnie zadusiła to jestem pewien! :D

Gość blabla22
sprawa taka: (TYLKO BLAGAM DOCZYTAJCIE A DOPIERO POTEM POTEPIAJCIE MNIE:)) poznalam chopaka w klubie. wymienilismy sie numerami. pogadalismy, ble ble ble.. zeszlo nam do 13 dnia nastpnego. tego samego dnia wieczorem dzwoni do mnie z pytaniem co tam, jak tam. zapytal o nazwisko bo chcial zaprosic na fejsie.. podalam. wieczorem zaakceptowalam jego zaproszenie.. pisalismy praktycznie codziennie. non stop zakanczal rozmowe DO ZOBACZENIA. i tak dokladnie tydzien pozniej spotkalismy sie, w celu 'zaliczenia' przeze mnie egzaminu.. przede wszystkim co warto zaznaczyc to to ze rozmawia nam sie bardzo dobrze, jakbysmy sie znali od wiekow. w nocy pod wpllywem emocji, hormonow zrobilismy to ze soba - czyt. przespalismmy sie. wiem-zero szacunku, rozumiem wasza opinie. caly nastepny dzien chodzilam struta, bo zachowalam sie jak szmata.. ale niewiedziec czemu owy Pan odezwal sie pytajac o samopoczucie.. i tak znowu rozmawialismy, a on w ostatecznosci podziekowal mi za wspolny wieczr. nasteppnego dnia napisalam z propozycja spotkania. zgodzil sie.. ale ze zapil to w dzien spotkania wszytsko przelozyl.. mielsimy sie spotakc lecz wostatecznosci napisal ze juz ma wieczor zajety. ze nastepnego dnia. mielsimy sie zatem zgadac smsem. napisalam co z tym spotkkaniem bo jak nie to mam inne plany, a on ze skoro mam inne plany, to spoko ;] pociesznie. na to ja mu ze shopping zawsze mozna przelozyc a o zebym szla na shopping bo wie co to znaczy dla laski.. po tym tekscie stwierdzilam ze po prostu wymiguje sie od spotkania i ze to koniec - jesli kiedykolwiek byl poczatek ?! po cztym nastepnego dnia napisal znowu z pytaniem co sb kupilam, bla bla bla.. ja idac za rada przyjaciolek bylam bardzo oschla.. generalnie rozmowa skonczyla sie tekstem ze idze spac.. to bylo dzis. powiedzcie mi szczeze o co temu kolesiowi chodzi bo nie ogarniam!!! jakby mnie traktowal jak szmate po owej nocy to by sie juz nie odezwal, jednak zrobil to, wiec pytam WHAT THE FUCK!!! prosze o wasze zdanie, pozdrawiam!:)

Gość Gość123456
Ja nie zamierzam oceniać tego co zrobiłaś. Twoje prawo robić to na co masz ochotę. Jeżeli dobrze zrozumiałem to wszystko zaczęło się komplikować wtedy kiedy napisałaś mu o tym, że możesz przełożyć zakupy, a on wtedy odpowiedział, że nie musisz bo wie jakie zakupy są ważne dla kobiety. Nie przyszło Ci do głowy, że może naprawdę tak myśli a przede wszystkim nie chce się narzucać? Idąc tym tropem chyba niepotrzebnie potraktowałaś go tak oschle w kolejnych dniach. W końcu facet odezwał się następnego dnia tak? Myślę, że chłopak teraz sam zachodzi w głowę i zastanawia się o co Tobie chodzi. Powinnaś chyba w końcu się z nim spotkać w cztery oczy i pogadać. Facebook i sms-y to moim zdaniem za mało. Kiedy się zobaczycie face to face będziesz mogła wyczytać znacznie więcej. Pytanie jest inne. Czy facet chce się z Tobą spotykać bo chodzi mu tylko o sex czy jest w tym coś więcej. I to nie jego zdanie na Twój temat powinno Cie interesować. Ważniejsze jest jak Ty czujesz się z tym, że się z nim przespałaś. A jaki z tego morał? Nie słuchać koleżanek tylko kierować się własnym rozumem drogie Panie. ;)

Gość bogaty samotny
Chodzi o to, że chciał cię przelecieć.

Gość bogaty samotny
Żaden facet z odrobiną klasy nie zaciągnąłby cię do wyra na pierwszym spotkaniu. Zwykły gówniarz, który sobie zaliczył, a potem był tak zajęty kolejnymi zdobyczami, że poza grzecznościowym telefonem nie miał ci nic więcej do zaoferowania.

Gość Gość123456
Haha... a to ciekawe. O klasie i gówniarzerii piszę ktoś o nicku "bogaty samotny" O ironio! ;) Nie chce oczywiście nikogo obrażać. Wydało mi się to jedynie dosyć zabawne. ;)

Gość bogaty samotny
Jak patrzę co odwala młodsze pokolenie to włos się jeży. Parę godzin w klubie, wieczorem już hormony i bzyczenie, na drugi dzień jakiś telefon i cya, a ty doszukujesz się w tym głębi i może jeszcze obrączek ślubnych. Nic nie wiesz o tym człowieku tak naprawdę, nawet tego ile takich dziewczyn wyrwał w ostatnim miesiącu. I jeszcze dałaś mu swój profil na talerzu, żeby się kolegom pochwalił...

Gość Gość123456
Uciekam do wyra. Mam jednak nadzieję, że wątek będzie kontynuowany bo zaczyna się robić ciekawie. Miłych snów. :)

Gość bogaty samotny
Gość: za mało o mnie wiesz, żeby się wtrącać więc zamilcz dzieciaku.

Gość Gość123456
Prawda. Nic o Tobie nie wiem. I tak jak napisałem wyżej - nie chce nikogo obrażać. Komentuję za to to co widzę a widzę Twoje wpisy i ich charakter... no i nick. Ale oczywiście każdy ma prawo wyrażać własne opinie. Więc się tak nie spinaj. Dobranoc. Peace.

Gość szukam kogos kto mi pomze:(
ja mialam podobnie...sama do 20 roku życia potem poznałam moją WIELKA MIŁOSC :( wszystko sie spieprzyło zostaiwłam go a teraz cierpie :( wolalabym nigdy nie miec chlopaka niż mieć i stracic :(

Gość Gość123456
W takich sytuacjach pomaga rozmowa. Proponuje więc żebyś rozwinęła ten temat. A tu masz kilka pytań pomocniczych. ;) Ile czasu byliście razem? Dlaczego się z nim rozstałaś? Nadal coś do niego czujesz? Jak wiele czasu minęło od waszego rozstania?