Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa Asia

czy powinnam plakac?

Polecane posty

Gość ciekawa Asia

pracuje drugi rok jako psycholog w szkole.Kocham swoja prace . Ale wlasnie pensja mnie doluje .Odbieram 2100 zl na reke. Mam uczucie, ze przegrywam zycie i jestem nieudacznikiem zyciowym poprzez takie uposazenie.Co sadzicie , napiszcie szczerze .

Gość dobrze radze3
Wyjedz za granice

Gość Smutaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie jesteś....Jesteś promieniem słońca wiesz? Nawet gdy wszystkie twe plany się zaczną krzyżować,pamiętaj że Trzeba podnieść głowę do góry...Znajdź zalety tego że pracujesz w szkole i możesz pomóc młodym ludziom i możesz rozwiązać problemy,które ich dołują...Jak się czujesz teraz Pani Joanno?

praca ktora lubisz w wymiarze kilkunastu godzin tygodniowo za 2100 zł to źle? wiec poszerz kwalifikacje i zatrudnij sie jeszcze w innym miejscu

Gość ciekawa Asia
staram sie wlasnie tak myslec, mam tylu mlodych ludzi, ktorzy potrzebuja mojego zaangazowania i moze to mnie motywuje ?

Gość o koorva
też pytanie!! :D tak powinnaś, krój cebulę i płacz!

niektorym to naprawde sie pierdoli we lbach, zalóż sobie prywatny gabiten wtedy bedziesz skrobała swoich potrzebujących na 100 zł za godzine

Gość ciekawa Asia
:-D - piszcie prosze , bo potrzebuje waszego zdania . Za cebule juz sie chwytam :-P

No widzisz...Kieruj się zaletami i ie myśl sobie że jesteś już Nikim...Nie możesz tak myśleć...Pokochaj życie i zaangażuj się w coś ciekawego,znajdź pasję i pielęgnuj ją... Ja Ci z całego serca życzę byś znalazła motywację i chęć do robienia tego,co kochasz... wszystkiego Dobrego,SMUTNAAAAAAAAAAA... Ps.też mam na imię Asia :*

Odpisz jak Ci będzie lepiej Dobrze?

Gość ciekawa Asia
odpisze chetnie .Kazdego dnia pod moim gabinetem sa moi pacjenci i oni sa cudownymi duszkami. Szkoda , ze za tyle studiow, studiow podyplomowych, masy kursow, tak - chyba malo w moim portfelu.

to wez dodatkowe godziny w szkole lub przedszkolu prywatnym. bedziesz miala wieksza kase i satysfakcje. w przedszkolu, gdzie pracuje moja mama, jest wslasnie taka pani psycholog, pedagog i pare innych (to przedszkole integrayjne wiec jest potrzebne wiele takich specjalistow)

Gość proszę o poradę
Cieszę się że mogłam pomóc :)

Cieszę się że mogłam pomóc :)

Gość tez psycholog
to malenko kolezanko .Ja lekko wyciagam 10000zl Pl :-D

Gość carusia096564
ja pierd*ole kobieto jestes poje*ana jak slowo daje, ile inni by dali by tyle zarabiac a ty jeszcze masz jakies chore problemy