Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Syneczkaa

Do mam dzieci 4, 5, 6 miesięcznych!Paczka z bobowity i bebiko. Pytanie!!!

Polecane posty

Gość Mama Syneczkaa

Hej dziewczyny Urodziłam we wrześniu Mam do Was pytanie... Przyszła do mnie dziś ta paczka Bebiko, Bobowita i ta mniejsza Bebilon. Jeżeli któraś z Was również dostała to napiszcie mi co było w środku? Chodzi mi o tą większą z Bebiko i Bobowity, bowiem moja była otwarta i zaklejona taśmą, a w środku tylko ulotki, książeczka i słoiczek. Jestem ciekawa co jeszcze tam było, że ktoś to ukradł :/ Bez komentarza pozostawie takie zachowanie "Pań z Poczty" Pozdrawiam

u mnie byla ksiazeczka, chyba kaszka jakas i 2 sloiczki

Gość Mama Syneczkaa
To na pewno o inną paczkę nam chodzi, bo w mojej było takie miejsce na 1 słoiczek. Dlatego go nie ukradli, bo zostałaby dziura w kartonie (pusta) :o

Gość o jakie PACZKI chodzi
z jakiegoś konkursu?

Gość Mama Syneczkaa
Nie. Taka normalna paczka, która przychodzi jak maluch kończy chyba 4 czy 5m-cy. Próbki mleka powinny być itp. Taka reklama aby potem dany towar zakupić.

z bebiko w paczce mialam:sloiczek marchewka z czyms.probki:bebiko 2,manna wieloowocowa,kaszka mleczno-ryzowa bananowa,herbatka jablko-melisa to chyba wszystko

Gość Jodie Connor Now Or Never
do debilki autorki - wychodzi na to, że sama jesteś debilką. Poza słoiczkiem miałam tam herbatke, 2x kaszkę i mleko. Dostałam tą paczke wczoraj :)

Gość ania43567
Ja zamówiłam próbkę pampersów i nie dotarła, choć wiem, że paczka została wysłana. Zamówiłam paczkę Bebiko, znów nic. Chyba ktoś na sortowni robi na tym niezły biznes....\

Gość ale jajjja
Dostałam to dziś. Poza słoiczkiem były próbki marchewka z ryżem, bebiko 2, manna wieloowocowa, kaszka mleczno-ryzowa bananowa i herbatka jablko-melisa :) ktoś to wyjął i zostawili Ci słoiczek, bo na słoiczek było tam specjalne miejsce. Przykre to :o

Gość ale jajjja
marchewka z ryżem to oczywiście smak tej zupki ze słoiczka :)