Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirabelkaaaaaaaaaaaaaa

jak to rozwiazac

Polecane posty

mam kumpla ktory jest po rozwodzie (malzenstwo trwalo nie caly rok, brak dzieci) juz prawie 5 lat. Od kiegos czasu zaprasza mnie na rozne imprezy typu wesela, jakis bal w pracy itp. Z racji tego ze znamy sie bardzo dobrze i wiem ze ani on mi ani ja jemu nie zrobie wstydu na takich imprezach zgadzalam sie na nie i bardzo dobrze sie bawilismy. Ostatnio zaprosil mnie na chrzest bylo to dla mnie dziwne chociaz stwierdzilam ze moge isc bo to byla w miare duza impreza w restauracji i jakos to dziwnie nie bedzie wygladalo. Zaskoczyl mnie ostatnio zapraszajac na urodziny swojej cioci......odmowilam mu bo stwierdzilam ze na takie imprezy rodzinne w domu nie chodzi sie z kolezanka...ze to bedzie inaczej odebrane on twierdzi ze jemu to nie przeszkadza....nalegal strasznie ale stanelo na moim. Minelo kilka tygodni a on mnie zapraszam na podobna impreze.... Jak mu wytlumaczyc ze moge z nim isc na wesele ale nie na kawke do cioci..... Mieszkamy w malej miejscowosci i juz slyszalam plotki ze jestesmy razem......

Gość dobram
żyjesz to bedą o was muwić to normalne

Gość dobram
mówić*

tylko ze ja bede ta najgorsza bo ja otwarcie mowie ze miedzy nami nic nie ma, a on nic nie mowi.....