Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta_prawie_idealna

Pytanie do kobiet - Temat seksu

Polecane posty

Gość Kobieta_prawie_idealna

Witajcie Chciałabym wiedzieć po jakim czasie od pierwszego stosunku miałyście orgazm i w jakim byłyście wtedy wieku (bo to chyba też ma znaczenie), czy to zależy też od faceta, czy jest doświadczony? Jestem z chłopakiem 3 lata a od roku się kochamy i jeszcze nigdy nie miałam orgazmu, mam 19 lat. Staram się by mu było dobrze

Gość raspberry2011
Witaj co do wieku nie ma to znaczenia.. Dużo zależy od faceta ale pocieszę Cię są różne rodzaje orgazmów: pochwowy, łechtaczkowy.. Ten pochwowy jest skomplikowany kobieta by go osiągnąć musi się tego nauczyć.. Łechtaczkowy możesz mieć kiedy tylko zapragniesz np przy masturbacji

Gość pociesz się że ja po 4 latach
nie miałam... Ale nie wiem, czy to wina moja, czy tego, że zwykle seks trwał 2 minuty ...

Gość hapahapa
Za 7 razem, ale pomajstrowalam trochę ręką chociaż to nie było zaraz przed finałem tylko sporo wcześniej. Także to chyba orgazm pochwowy. Mam 22 lata.

Gość panterka:):)
seks ma być dla was oboga dużym doznaniem, nie możesz się skupiać wyłącznie na partnerze, musisz głównie supić się na odczówaniu przyjemności, druga osoba widząc że sprawia ci rozkosz też się podnieca :):)

nic na siłę,słyszałam że w tych sprawach też można sie nie dopasować powiedziałaś mu o tym? tylko nie udawaj orgazmu żeby go dowartosciować,bo to pułapka w którą łatwo się wplątać

Gość pociesz się że ja po 4 latach
jak czytam dziewczyny , że w takim wieku jesteście i wiecie jak to smakuje :P to zazdroszczę. Ja mam trochę wiecej niż 22 lata , x letni pseudozwiazek za soba, 4 lata kiepskiego wyproszonego seksu dwa razy w roku o średniej trwania 1,5 minuty i paniczny strach przed prawiczkami :-P Choć to może ze mną coś nie jest dobrze, nie wiem, porównania nie mam.

widocznie brak w waszych związkach dopasowania, trudno by było przez tak długi czas być ze sobą i nie odczówać przyjemności np w formie orgazmu, może wina leży po stronie stresu związanego z seksem. :)

Gość stary ale jaaaary
Ty informatyk jak chcesz się wymądrzać to do klubu szachowego , mądrala się znalazł

Gość stary ale jaaaary
Jezu ale wy macie problemy , jak można być z kimś co sex trwa od 1,5 do 2 minut ????? i to przez tyle lat ????? jakiś masochizm