Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

p.h.89

ahh ta różnica wieku;/

Polecane posty

Od września zaczęłam pracować,tam właśnie poznałam JEGO.Tomek ma 35 lat ja 22,wszystko ładnie pięknie do momentu kiedy mnie pierwszy raz nie pocałował,a było to 5 miesięcy temu.Na początku wszystko bez zobowiązań ale serduszko (moje) zaczęło bić szybciej.Parę razy u niego spałam,poznałam jego rodziców,kolegów..problem się zaczął gdy koledzy z pracy zaczęli poruszać temat "to wy jesteście razem czy nie ?" Wtedy dowiedziałam się że przeszkadza mu różnica wieku..że boi się że za pare lat go zostawie bo on nie będzię "mógł" itd...a wie doskonale że mi ta różnica wieku wcale nie przeszkadza...wręcz mnie to kręci..Pomóżcie mi..jak go przekonać..jak sprawić żeby mi zaufał,żeby wiedział że nie szukam faceta na rok tylko na całe życie?

Gość Mała misia:)
jestes pewna ze chcesz z nim spedzic reszte zycia?

NIe boisz sie tej różnicy? moze odczkaj jeszcze, zanim powiesz A. Jestem od 1,5 roku z facetem ktory jest starszy o 15 lat. I teraz zastanawiam sie czy tego chce w zyciu.. Bo zycie nie wyglada tak samo jak Twoich rowiesnikow z mezczyzna starszym o te kilkanascie lat. nie strasze Cie. Chodzi o to czy jestes pewna czy chcesz..

dla mnie sytuacja: przeleciał mnie a teraz mówi z eza duża różnica wieku jest jasna. Od początku wiedział ile masz lat i nie traktował Cie serio. Stąd teraz nie warto, nie am o co zabiegać

Gość zdradzajacy
ja mam kochanke w twoim wieku a sam mam 37 lat ,polecam naprawde czlowiek odżywa