Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia samosia1

Czy istnieje PRAWDZIWA MIŁOŚĆ?

Polecane posty

Gość Vika Shatalina
w twoim wieku już nie :P

Gość damiano525
jak znajdziesz to sie przekonasz:)

Gość bez dzieci..
TAK ❤️

a czymże jest ta "prawdziwa miłosć"? Każda miłość w chwili kiedy ją przeżywamy wydaje się być tą prawdziwą:)

tak!! jedyną prawdziwą miłością jest miłość do samego siebie i tylko w nią warto inwestować!! reszta to tylko dodatek odwracający uwagę od nas samych.. cream masz ode mnie piwo

istnieje ,tylko nie trzeba jej szukać :) sam przyjdzie i usiądzie na ramieniu jak motyl Vika może coś uprasuj zrobisz cos pożytecznego:D

jak dupa Ci usiądzie :D nie moge słuchać takiego pitolenia, z choinki sie urwałaś czy za dużo telenowel?

Istnieje. Ja coś takiego mam już ponad 2 lata. A czy warto szukać??? Nie wiem. Ja nigdy nie szukałam ani też nigdy nie zabiegałam o to.

i prawdziwa miłosc jest do rzeczy martwych czyli np samochodów , w przypadku kobiet to są katy kredytowe facetów

normalna komus trza dac miłosc jak nie komus zywemu to przedmiotom martwym :O ja tak mam :O

Hej Zosia i Predatorka :) Na pewno prawdziwa miłość między kobietą a mężczyzną jest możliwa. Może nie na zawsze, ale jest.

Przeczytajcie i się zastanówcie czy przeżyliście kiedykolwiek prawdziwą miłość... Sonet CXVI Nie ma miejsca we wspólnej dwojga serc przestrzeni Dla barier, przeszkód. Miłość to nie miłość, jeśli, Zmienny świat naśladując, sama się odmieni Lub zgodzi się nie istnieć, gdy ją ktoś przekreśli. O, nie: to znak, wzniesiony wiecznie nad bałwany, Bez drżenia w twarz patrzący sztormom i cyklonom - Gwiazda zbłąkanych łodzi, nieoszacowanej Wartości, choćby pułap jej zmierzył astronom. Miłość to nie igraszka Czasu: niech kwitnące Róże wdzięków podcina sierpem zdrajca blady - Miłości nie odmienią chwile, dni, miesiące: Ona trwa - i trwać będzie aż po sam skraj zagłady. Jeśli się mylę, wszystko inne też mnie łudzi: Że piszę to; że kochał choć raz któryś z ludzi. William Shakespeare

Gość popatia
moja prawdziwa miłość żeni sie w tym roku. Prawdziwie w zyciu kocha sie tylko raz i ja wlasnie kocham kogos takiego .... Nie warto kochać

Gość SiIverman
Nie istnieje.