Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdddgddg

NAJNOWSZA SESJA ANJI RUBIK !!!!

Polecane posty

Gość asfsdfsafasffa
Nie podoba mi się ta Ania :P Ma taką twarz jakby miała dawna trochę,ale z innej sesji pamiętam że ma ładne piersi.

Gość Współczuję paniiii
Nic specjalnego. i mają oczy w fotoshopie robione a on wyszedł jakby miał 40 lat...staro..za staro dla niej.. Nie pasują jako duet Ona taka wiejska dziewucha. A sexapil - to ona myśli, że będzie miała jak rozchyli usta.jakby muchy łapała. Robi się to nudne. Ona i jej sesje.

Gość Współczuję paniiii
Jest naprawdę wiele modelek, które uchylą sukienki, spojrzą i mają to coś. A ona taka wciskana na siłę. A zero sexapilu, nie przykuwa oka. Nogi jak patyki, twarz normalna. I te wiecznie rozchylone usta..ubrania na niej wiszą..nie oddają uroku.. Ja nie wiem po co te sesje? zajmuje miejsce innej, która jest w świecie mody, a którą nikt na siłę nie wciska. Ubrania na niej nie mają uroku. Te na fotkach szczególnie. Albo wygląda w nich jak kijek..wisi to wszystko..albo wygląda jak uboga dziewczyna z liceum..itp. z wybiegów jej nie znam. Może wybieg to jej miejsce. Wieszak na ubrania. Ale nie na sesje foto. To jest ośmieszanie sesji. Bo albo sesja jest dobra albo jest kijowa. Frąckowiak ma ładne ciało. Buzię. Widziałam na żywo. Ale do tak dziecinnej buzi nie pasuje styl wamp..jaki jej robiono..jakieś panterki..miny jak kocica..Ona taka nie jest. WIęc tez sesje były osmieszeniem. A szkoda, bo ona jest lepsza niż rubik na sesje foto. Nie jest chuda jak kijek. Ma lekkośc w sobie. Jest kobietą. I buzie ma ładną. I nie ma tych wiecznie otwratych ust. jej by pasowała sesja w wodzie..jak rusałka... Może ktoś Frąckowiak zrobi. Ciało poplamione błotem, trawą itp.

Gość Nuda nuda nuda
kijek nogi patyki i rozchylone usta zero kobiecości...ubrania wiszą jak na kijku. I są niedobrane do jej figury urody. Wygląda nijak. Ale ten facet staro wygląda...okropnie.. jak ojciec z córką.. a on jest rocznik 80...

Gość smętarz dla zwierzaków
zazdrośnice ale was zrzera zazdrość chciałybyście tak wyglądać pasztety haaahaaah

No właśnie...czemu ona ma wiecznie rozchylone usta? Taka sama mina na każdym zdjęciu.

Gość a kubicyt to mi nie żal
ja jej zazdroszcze... tyle ma kasy ciuchów fajnych fotek podróży... piekna nie jest i mina ta sama ale co z tego jak ma tyle kasy sławe ...cichy i kosmetyki ??

Gość Anja jest piekna
cudowna seksowna zajebista objezdzaja ja tylko kafeteryjne tuczniki :classic_cool:

Gość ajsijhdorgftrgr
Anja fajan dziewczyna. Chyba jedna z nielicznych Polek, która jak coś gada to z sensem i nie musimy się jej wstydzić. Jednak - będąc kobietą - moją uwagę zrócił model (David Gandy) - ciachoro:D

Nuda nuda nuda - dokładnie. Fajny ma ten zadarty nosek, ale z resztą bardzo krucho..

Gość ajsijhdorgftrgr
Być może są lepsi ale on też niezły;) P.S. Podaj przykład lepszego?:P

Gusta gustami oczywiście, ale mi się bardziej podoba Nir Lavi

Gość ajsijhdorgftrgr
Też niezłe ciachoro - ma fantastyczne oczka:D Jednak David Gandy - och.... ;)

Gandy to klasa sama w sobie, ale młodszy się nie staje, niestety...