Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apetycik :)

jakie jest wasze ulubione danie/ciasto/słodycz/napój

Polecane posty

lub coś innego?

Gość trójkąt wejmarski
danie- lasagne, nigos/ciasto- szarlotka/słodycz- unikam słodyczy/napój- bobofrut , alkoholowy hmm lubie martini

ja np lubię kluski, mizerię, pączki z dżemem (szczególnie z mojej cukierni), czekoladę nussbeiser itd

ciasta i drożdżówki z makiem, sernik itp

Gość to po kolei
krokiety z kapustą i grzybami,ciasto to cycki murzynki (serio tak się nazywa;) ),słodycz to Twix a napój to zielona herbata

hmmm ja lubię: pizza, spaghetti, lasagne/ tort czarny las, serniczek/ serduszka w czekoladzie, milka, dumle, zelki/ kawa coffee heaven :P

Tort szwarcwaldzki, napoleonka, duża Milka z toffi i całymi orzechami, a z napoi sok pomidorowy:)

Gość truskawkowapolewa
A ja bardzo lubię szarlotkę. Niedawno byłam z przyjaciółmi w restauracji Le Scandale na krakowskim Kazimierzu i tam smakowałam pyszną szarlotkę na ciepło podawaną z lodami waniliowymi. Palce lizać..

Gość smakoszka mmmm
Danie: spaghetti, chińszczyzna, ryba "po grecku", salatka gyros, grecka i porowa ze śledziem, strogonow... :P I można by było jeszcze sporo wymieniać Ciasto: orzechowiec, sernik, i większość tortów z alkoholem :P Słodycz: rafaello napój: lemoniada

Danie: pierogi z mięsem i kapustą (roboty mojej mamy) lub młode ziemniaki posypane koperkiem ze zsiadłym mlekiem (takim od krowy). Deser/słodycz - generalnie nie jem,ale nie mogę się oprzeć domowej roboty ptasiemu mleczku :D Alkoholu w zasadzie nie piję,ew.Gingers przy ognisku.

Gość blippppppp
schabowy, murzynek, pawelek, mieta

Gość kolorowa_tecza^^
ja uwielbiam tiramisu mogłabym je jeść codziennie o każdej porze ;) a do popicia to hmmm chyba najbardziej smakuje mi wisniowo migdałowa herbata Dilmah :) extra połączenie ;)))

Gość sanczo_yo
a z racji tego, że próbuje zrzucić jakieś kilkadziesiąt kilo ;p to o ciastach moge pomarzyć :)) ale znalazłem herbatkę o smaku szarlotki ;P to dopiero dla mnie rarytas ;p od momentu tego smaku marka DIlmah stałą się moim sprzymierzeńcem w walce z nadwaga ;p

Gość sanczo_yo
a z racji tego, że próbuje zrzucić jakieś kilkadziesiąt kilo ;p to o ciastach moge pomarzyć :)) ale znalazłem herbatkę o smaku szarlotki ;P to dopiero dla mnie rarytas ;p od momentu tego smaku marka DIlmah stałą się moim sprzymierzeńcem w walce z nadwaga ;p

Gość irek__
heh wspolczuje, ja nigdy w zyciu nie byłem na diecie i chyba bym nie potrafil na niej byc...;p jesteś jaki jesteś i takim powinieneś sie lubić a Ci którzy zwracają uwagę na wygląd to tylko pustaki więc i tak szkoda na nich czasu;p a jak już tak bardzo jest, źle z figura to od czego sa programy do obróbki zdjęć ;p lubisz Dilmah? to znajdz ich scrapbook, wirtualne odchudzanie jest i efektowne i szybkie i przyjemne ;D

spaghetti w sosie pomidorowym z malzami i krewetkami mniami :D uwielbiam tez pierogi tylko nie na slodko, pierogi z krewetkami tez sa przepyszne, ciasto hmm.. trudno powiedziec bo za ciastami ogolnie nie przepadam ale jedno ulubione chyba mam raffaello, slodycze oczywiscie czekolada :D, napoj coca cola i roznego rodzaju soki owocowe

Gość irek__
heh wspolczuje, ja nigdy w zyciu nie byłem na diecie i chyba bym nie potrafil na niej byc...;p jesteś jaki jesteś i takim powinieneś sie lubić a Ci którzy zwracają uwagę na wygląd to tylko pustaki więc i tak szkoda na nich czasu;p a jak już tak bardzo jest, źle z figura to od czego sa programy do obróbki zdjęć ;p lubisz Dilmah? to znajdz ich scrapbook, wirtualne odchudzanie jest i efektowne i szybkie i przyjemne ;D

Gość melancholia888
Irku tylko jest taki problem, że nawet najlepszy scrapbook nie zmieni figury w realu a my kobiety potrzebujemy zmienic sie na zywo a nie na zdjęciu ;p jeśli chodzi o Dilmah wole korzystać z ich oferty herbatek zielonych i czerwonych na odchudzanie a scrapbooka używać by zmieniać tło zdjęć niż zmieniać siebie ;)

Gość mmm a ja uwielbiam
danie-nalesniki z twarogiem i dzemem malinowym polane czekolada mmmm... ciasto-chyba kazde:D ale najbardziej to tort wisniowy mojej babci, slodycz-czekolada milka z orzechami, napoj-cappy cala pomarancza

danie - 1.Schab a'la strogonoff który przyrządzam z filetem z kurczaka 2. Pizza, tortilla 3. Surówka z czerwonej/białej kapusty, serki wiejskie, CIasto - 1.Szarlotka, 2. torcik orzechowy, 3. 3bita zrobionego przez mojego męża Słodycz- 1. Lody Algidy straciatella 2. Batony bajeczne i prince polo 3. I love milka und Ferrero Rocher Napój - 1. Kawa (nie umiem funkcjonować) 2. Mirinda, woda grapefruitowa 3. Zielona herbata

Gość jjjesssika
Jesli chodzi o napój to lubie czarny i biały Life, natomiast z ciastek to bajaderki zdecydowanie

Gość komixa
ja i mąż pijemy wodę, a dzieci teraz zakochały się w Kubusiu waterr Sport

Gość a więc tak,
ulubione danie - bitka wołowa w sosie z ziemniakami ulubione ciasto - nie jem ciast ulubiona słodycz - nie jem słodyczy ulubiony napój - napoje energetyzujące