Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozmarzonaaaaaaaa

Co myślicie o takiej dziewczynie?

Polecane posty

Gość rozmarzonaaaaaaaa

Mam 18 lat, do mnie do klasy chodzi irytująca dziewczyna. Uważam, że jest pusta. W ogóle się nie uczy, żeruje na innych i ma praktycznie jedna kolezanke w klasie, bo kazdy zdazyl ja poznac jaka jest. Najlepsze jest to, ze ona planuje isc na studia do Warszawy, gdzie jest wysoki poziom. Obawiam sie, szczerze powiem, ze sie dostanie, bo ma znajomosci. Jej starzy zarabiaja duzo i maja znajomosci wszedzie. Ona caly czas sie chwali, ze jezdzi sobie na wakacje za granice itp. Mowi czego ona to nie ma. Wracajac do nauki to mysli, ze jest madra i caly czas podkresla, ze bedzi emiala dobry zawod i bedzi eduzo zarabiac, a dostaje caly czas 1 i2. Poza tym caly czas wkreca sobie, ze wszyscy sie na nia patrza, a chlopcy na nia leca. IDe z nia czasami i ona wtedy do mnie "widzialas jak sie namnie gapi?!' a najlepsze jest to, ze ja tego nie widzialam. Dziewczyna ma urojenia, nie mowie tego, bo jestem zazdrosna, ale taka jest prawda. Z reszta nie jest jakas urodziwa, bo jest przy sobie i wcale nie jest taka boska, zeby kazdy na nia lecial. Co o niej myslicie? Ja jej nie trawie i nie rozumiem ludzi, ktorzy z nia sie przyjaznia, bo ona zmienia przyjaciolki co jakis czas, a stare zostawia.

Gość dlaczegomniesietoprzytrafilooo
ale o co ci chodzi? :O

Jeśli ona Tobie nie odpowiada to ją olej. Nie zwracaj uwagi. Szkoda czasu i energii na zajmowanie się kimś, kto nas irytuje.