Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość schizuje na maxa

Co o TYM MYŚLICIE DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość schizuje na maxa

Okres się spoznia...dzis 42 dzien cyklu i normalnie wychodze z siebie ostatni okres mialam 28 grudnia...25 i 26 stycznia mialam 2 stosunki za kazdym razem sie zabezpieczylismy prezerwatywa.Nic nie pękło. Nie mam regularnych miesiączek. cykle mam ponad 35 dniowe czasem okolo 40 dni. Dodam ze dzis robilam Pre-test i wyszedl negatywny. Ale nadal nie wiem co myslec Co o tym sądzicie?????

Gość schizuje na maxa
?????

Gość schizuje na maxa
????????????????????????

Zapraszam CIE na Moj temat, jest trochę glupawy, No ale... "pierwsza miesiaczka...wygląd itp."

Gość schizuje na maxa
no czekam czekam ale wiesz jak to jest z tym stresem...to niewiarygodne co sie dzieje z kobietami jak im sie okres spoznia. przestają racjonalnie myslec i załączają sie te schizy tak jak w moim przypadku:(

Gość schizuje na maxa
up

Gość wanilijka
Nie jestes w ciązy, lepiej sie udaj do lekarza żeby wyjaśnił przyczynę tak długich i nieregularnych cykli.

Gość schizuje na maxa
kazdy od razu tabletki daje... w moim miescie tylko 2 lekarzy i to takich srednich. roznie ludzie mowia... kiedys juz jakies 2 lata temu mialam takie zajscie ze poszlam do lekaza 2 tygodnie spoznial sie okres. zrobil usg dal luteine pod jezyk i powiedzial ze po kilku dniach powinnam okres dostac

No może i tak- ale twe cykle naprawde są długie. Gdziekolwiek wejdziesz- "prawidłowy cykl powinien trwać od 21 do 33 dni" PS: błagam ludzie wchodzcie na Moj temat!

Gość schizuje na maxa
na moj tez prawie nikt nie wchodzi chociaz potrzebuje rady:) a co Ty z tą pierwszą miesiączką? ile masz lat?nie miesiączkujesz jeszcze??

ja tak mam... i to nie jest nic dobrego. idz do jakiegos dobrego lekarza. ja wlasnie zaczelam sie leczyc. okazalo sie ze przyczyna takich nieregularnych miesiaczek jest moja torbiel na jajniku ktora jest juz bardzo duza. nie zwlekaj z wizyta bo ja tak zrobilam i mialam zwolnienie lekarskie bo doszlo do jakiegos zapalenia i dr powiedziala mi ze musze lezec zeby jajnik sie nie skrecil bo moze dojsc do martwicy. nie chce Cie straszyc bo to kwestia indywidualna ale radze ci nie przegap tego.

Gość schizuje na maxa
wiesz wiem...ale mi sie ta ciąza wkreca a nie wiem czy to mozliwe abym w ciazy byla:( ostatni raz byłam u gina w kwietniu po zwyklym badaniu powiedziala ze jest wszystko ok chociaz ja mialam wrazenie ze mam infekcje jakas...kolejny dzien nie mam okresu syfki mi na twarzy wyskoczyly tak jak zawsze na okres.. nie wiem co myslec

napewno nie jestes w ciazy.... a racje ma kol. piszac ze z takim czyms dolekraza sie idzie bo 35-40 lub wiecej dni cyklu powinno sie leczyc tez milam cyste i lekkie opoznienie okresu i gin dal mi dupka na uregolowanie @ nie zwlekaj i umow sie na wizyte no i sie nie stresuuj bo to powoduje dodatkowo opoznienie @

Gość schizuje na maxa
dzieki dziewczyny niewiem czy mam sie cieszyc bo ciazy nie chce ale problemow ze zdrowiem tez nie chce miec. przez te nieregularne cykle zwariowac mozna zwlaszcza jak sie wspolzyje...

wlasnie dlatego zeby w przyszlosci sie nie leczyc na cos powaznego idz teraz zbdaj sie a gin pewno da ci cos na uregolowanie i okresu uwierz idz wczesniej a nie jak bedziesz starala sie o dzidzie w przyszlosci

Gość schizuje na maxa
ta teraz na wizyte to minimum miesiac bede czekac...a jak do tej pory okresu nie dostane to na bank pewnie ciąza chociaz nie wiem jakim cudem:(

ale nawet nie masz co myslec o ciazy...uwierz nie tak latwo o nia ja sie stram z mezem od pol roku i nic...

a masz jakies bole? albo jakies inne dziwne zachowania? tylko nie pisz mi ptrosze ze masz objawy ciazowe bo to jest niemozliwe:D

Gość schizuje na maxa
jakby mnie kuły jajniki...jakies syfki dzis wyskoczyly na twarzy jak przed okresem. w tamtym miesiacy tez mialam takie kłucie w jajnikach przed okresen ale silniejsze.

moze to owulak jak przed okresem okolo 2 tyg przed ale moze to byc tez 10 i 9 dni :P: ale jak jajnikibola to moze byc cysta tak bylo i w moim przypadku no i spozniajacy sie okres:P a syfki to jak najbardziej zblizajacy sie okres wiesz ja ostanie 2 cykle tez mam dziwne i kilka dni przed @ sa bole brzucha jak w czasie okresu tylko slabsze

Gość schizuje na maxa
nawet nie jestem w stanie okreslic ile sie spoznia bo nie mam nigdy egularnie. jak mialam pierwsze miesiączki okolo 5 lat temu to mialam poczatkowo regularne potem sie zaczelo pieprzyc... 28 grudnia ostatnio mialam miesiączke

:o grudnia :o a teraz jest juz lutyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 kobieto ty mykiem do szpitala i powiedz ze cos jest nie tak.........

Gość schizuje na maxa
no 43 dni mineły od ostatniego okresu czyli ze 2 tygodnie sie spoznia a ja nie chce do szpitala boje sie ze w tej ciazy moge byc

slonce nie jestes w ciazy daje 100% przeciez byl okres 2 dni po przytulankach :) wiesz kol. na innym forum tez sie stra jak ja o dzidzie @ spoznia sie jej 2 tyg a nie jest w ciazy mono ze sie stara ... i jak to wyjasnic? wiec ty tym bardziej nie masz sie czym stresowac no jezeli juz to tym ze moze byc cos nie tak z hormonami

Gość schizuje na maxa
nie bylo okresu. 25 i 26 stycznia mialam stosunek. ostatni okres w grudniu. zabezpieczenie bylo nic nie pęklo

acha a ja zrozumilam ze sexik byl w grudniu tez :P a robilas jakis test? jak bys byla w ciazy to juz moglby pokazac jakies 12 dni po