Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 334rrrrrrrrrrd

facet 31lat bez prawajzdy???warto sie interesowac takim

Polecane posty

Gość dfgffgg
" o ile matka rzuci jeszcze 10 na prezerwatywy " Weźmie używaną :D

Gość dfgffgg
"Znam jednego takiego i niestety jest wlasnie taki, do tego uwielbia kolegow, sa dla niego jak wyrocznia" Ma do tego prawo. Ja wogóle nie wiem w czym masz problem... znajdź sobie takiego co ma prawko i nie posiada wyroczni w postaci kolegów. I po kłopocie

Gość wysoki chopaczek
am am 24 lata i nawet nie mam w planach zdawania na prawo jazdy, bo nie jest mi ono potrzebne, a pieniędzy szkoda. Jesli bede zmuszony, to zapisze sie na kurs, na razie jednak nie ma takiej konieczności :)

Gość Summer Skyler
Alez ja nie mam problemu:) Po prostuwyrazilam swoje zdanie jakich mezczyzna uwazam za dupowatych, a ze moj kolega kocha swoich kolegow tylko dorzucilam, moze niepotrzebnie

Gość dfgffgg
" Alez ja nie mam problemu Po prostuwyrazilam swoje zdanie jakich mezczyzna uwazam za dupowatych" Popieram twoje zdanie z zastrzeżeniem że tyczy się to obu płci :)

Summer Skyler twoje zdanie jest nie wazne jebany worze na sperme jezeli oceniasz kogos po tym czy ma prawko czy nie to znaczy ze jestes gówno warta i mozna na ciebie naszczac i wyjebac na smietnik . normalnie wkurwia mnie taka wiara 🖐️

Gość Summer Skyler
Summer Skyler twoje zdanie jest nie wazne j**any worze na sperme jezeli oceniasz kogos po tym czy ma prawko czy nie to znaczy ze jestes gówno warta i mozna na ciebie naszczac i wyj**ac na smietnik . normalnie wk**wia mnie taka wiara Cream, po Twoich wypowiedziach stwierdzam ze jestes osoba niebezpieczna dla otoczenia i mam nadzieje ze klikasz z psychiatryka:)

Gość Summer Skyler
dfgffgg - byc moze:)

Gość Summer Skyler
Dranoc Cream, nie zapomnij napic sie melisy przed snem:)

Gość Summer Skyler
Dobranoc*

Summer... I masz prawo tak uważać Ja jednak nie przywiązuje do tego uwagi bo prawko teraz można zrobić w 3 miesiące. Więc gdybym takiego faceta poznała to nie martwiłabym się tym. ekologia teraz w modzie a jak by nie było to taki facet jest eko bo nie truje otoczenia spalinami:)

Gość Summer Skyler
Na pewno masz racje Konfituro, znam wielu facetow majacych i prawka i wlasne samochody a sa totalnie nie do zycia. Niemniej jednak uwazam ze 31 latek majacy prace i bez prawka ..swiadczy przede wszystkim o lenistwie moim zdaniem. Moze i skapstwie? Moim zdaniem Autorka moze nie powinna skreslac tego czlowiek bo nie ma prawka ale motywowac go zeby je jednak zrobil

Gość Summer Skyler
Nie sadze by np.ten psychopata Cream byl w takiej sytuacji:)

a co, to sąsiad Twój że wysuwasz takie wnioski? ;) Może ma 7metrową limuzynę a na forum siedzi dla zabicia czasu bo ludzie robią za Niego wszystko inne:;D

Gość Summer Skyler
Nie, Cream to jeden z wielu napalonych prawiczkow na tym forum. Najbardziej bezczelny i chamski. Widzialam tez jego zdjecie, ma oczy szalenca

Gość Summer Skyler
Ja tu zagladam od wielu lat ale nie codziennie i nie dziwie sie ze te prawiczki nadal nimi sa. Czujesz jak sie ten caly Cream odzywa? Do tego nie ma prawka:P

Gość Summer Skyler
Ja lece juz spac, milo sie gadalo Konfiturko, dobranoc

Gość TrytonG4
Prawko ważne dziś, jasna sprawa, ale do miłości się ma jak rzep do psiego ogona. Czy jakoś tak.

Gość ale wy macie tematy
powinien facet tez miec licencje piilota.. bo facet bez samolotu to dupa nie facet

Gość Summer Skyler
Tu nie chodzi o milosc tylko o to czy warto sie pakowac w zwiazek z kims kto jest leniwy ( z reguly) ..

Gość pistacjaaa.,.
ja mam kumpla, spoko koleś, ma 28l. i też bez prawka, przyznam, że zawsze gdy był temat spotkania to ja musiałam jechać do niego, 20 km, bo on zawsze tłumaczył się, że on nie ma jak dojechać, ze przecież wiem jak jest, trochę bez sensu, żeby dziewczyna do chłopaka non stop jeździła.dla chcącego nic trudnego,nawet jakimś busem..........po prostu to jest wygodnictwo moim zdaniem i tyle.

Gość kasaiseks
oj tam, takie gadanie. Prawo jazdy nie jest wyznacznikiem. Liczą się jeszcze mądrość, entuzjazm, energia, pogoda ducha, pracowitość... miłość. Zależy jaki jest ten twój 31-latek.

Gość kasaiseks
chyba coś cię nie oczarował ani wyglądem, ani elokwencją, skoro prawo jazdy taki problem stworzyło ;).