Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Peonnniia

Siano na g艂owie. Pomocy!

Polecane posty

Go艣膰 Peonnniia

Witam. Do niedawna ca艂kiem zdrowe, 艂adnie b艂yszcz膮ce w艂osy - od niedawna siano na g艂owie. Szczerze m贸wi膮c nigdy o nie specjalnie nie dba艂am. Mam naturalny kolor 艣redni br膮z, farbuj臋 na ciemny br膮z wi臋c nie jest a偶 taka radykalna zmiana jak w przypadku rozja艣niania. Prosz o rady jak przywr贸ci膰 im 艂adny wygl膮d 艣rodkami dot臋pnymi w drogeriach kosmetycznych (Sephory i Drogerii Natura nie ma w moim mie艣cie, Jest Douglas, Rossmann, Schlecker i inne mniejsze sklepiki). Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
proponuje odr膮ba膰 siekier膮, spos贸b niezawodniaszczy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Peonnniia
Hehe, wola艂abym jednak spr贸bowa膰 poprawi膰 ich kondycj臋. Odr膮banie to ostateczno艣膰 :D

Udost臋pnij ten post

no to w takim razie proponuj臋 od偶ywk臋 nab艂yszczaj膮c膮 w Sprayu Gliss KUR (r贸偶ow膮) i jedwab w p艂ynie :D Ewentualnie jak nie zadzia艂a to odr膮ba膰 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Peonnniia
Ten jedwab poprawi kondycj臋 w艂os贸w? Bo ja akurat mam, taki w ma艂ej buteleczce, czyba Chi czy jako艣 tak, kiedy艣 kupi艂am. Moje kole偶anki poleca艂y u偶ywa膰 go przed prostowaniem w艂os贸w, ale ja mam w艂osy proste jak drut i tak le偶y w szafce od p贸艂 roku :)

Udost臋pnij ten post

Jedwab jest coraz cz臋艣ciej cennym sk艂adnikiem wykorzystywanym w kosmetykach przeznaczonych do piel臋gnacji w艂os贸w. Proteiny jedwabiu niedawno odkryto tak偶e jako sk艂adniki szampon贸w i od偶ywek dla suchych w艂os贸w. Skutecznie dzia艂aj膮c膮 od偶ywk膮 jest tzw. p艂ynny jedwab do w艂os贸w, kt贸ry u艂atwia jednocze艣nie uk艂adanie fryzury. Obecne w nim proteiny otaczaj膮 w艂osy cienk膮, niewidoczn膮 otoczk膮, kt贸ra dzia艂a ochronnie i r贸wnocze艣nie regeneruj膮co. Preparat zapobiega r贸wnie偶 puszeniu i elektryzowaniu si臋 w艂os贸w oraz zapobiega ich przesuszeniu. Jedwab w p艂ynie umo偶liwia intensywn膮 kuracj臋 piel臋gnacyjn膮 w艂os贸w. Oparta na jedwabiu formu艂a kuracji odbudowuj膮cej oraz wyselekcjonowane substancje pomocnicze otulaj膮 w艂os ochronn膮 warstewk膮 jednocze艣nie go nie obci膮偶aj膮c. Wy艣mienicie odbudowuje struktur臋 w艂osa, zapewniaj膮c d艂ugotrwa艂膮 ochron臋 w艂os贸w i sk贸ry. Pomagaj膮 utrzymad ich elastyczno艣d i wytrzyma艂o艣d nadaj膮c jednocze艣nie jedwabisty po艂ysk Ale nie dawaj du偶o, par臋 kropli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Peonnniia
W takim razie jeszcze dzisiaj sobie na艂o偶臋 na noc, tak膮 kuracj臋 zrobi臋, bo rano i tak myj臋 w艂osy. Dzi臋ki wielkie za rad臋, nawet nie s膮dzi艂am, 偶e to taki ceniony kosmetyk :) dobrej nocy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 AmandaWood
Olej kokosowy lub palmowy polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 takpytamtylko
Tyle, 偶e pod nazw膮 "jedwab" sprzedawany jest przewa偶nie silikon, a ten to w艂osom nic dobrego nie robi :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przyszla niedoszla fryzjerka
takpytamtylko - dokladnie :O Cz臋sto oprocz sylikonow jest jeszcze alkohol, jak uwazacie ze to cos wam zregeneruje wlosy to powodzenia :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Peonnniia
Oj, to jaki ten jedwab kupi膰? A co my艣licie o oliwie z oliwek?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Peonnniia
OK, dziekuj臋 bardzo :)

Udost臋pnij ten post